Aug 12

Alpha Lipid SD2 & ALPHA LIPID LIFELINE

Kami merupakan authorised distributor.  Bernaung di bawah syarikat Nz New Image Sdn Bhd. Kami memasarkan produk-produk Alpha Lipid, Bee Venom, Shape Up, Colostem

Jun 28

TRIAL PACK GC Tea (Teh Sekat Gula Sedap)

Gc tea

FENOMENA gc tea melanda negara
==================
Beli Trial Pack dulu baru beli sekotak. 10 sachet RM30.
Jangan Risau!!! Testimoni dah melambak.
Kadar Gula Turun seawal 3 hari.

Wajib Baca terus untuk dapat Trial Pack ni !!!
++++++++++++++++++
Untuk info produk : http://sd2.azhira.com/?p=2382

Sedikit info & kelebihan GCTea :-
[ 1 ]. Sebagai ganti insulin
[ 2 ]. Mengawal kadar gula dalam darah.
[ 3 ]. Menstabilkan Metabolisma Badan.
[ 4 ]. Menghilangkan Stress.
[ 5 ]. Bagus untuk yang nak SLIM.

++++++++++++++++++

Antara risiko pesakit Diabetes ialah :-
[ x ] Kaki Kena Potong.
[ x ] Mata jadi Buta.
[ x ] Kecacatan pada bayi dalam kandungan.
[ x ] Jgn biarkan Ibu/Bapa kita MENderita.
[ x ] Jgn biarkan Lemah Tenaga Batin menganggu hidup anda.
[ x ] Buah Pinggang Rosak sebab terlalu banyak Ubat & Insulin.

++++++++++++++++++

[ * ] Mak bapak sihat bila minum GC Tea
[ * ] Badan Slim macam zaman anak dara.
[ * ] Raya ni boleh pakai baju kebaya.
[ * ] Tak perlu control makan.
[ * ] Insuline dan bleh BUANG (Ikut Nasihat DOKTOR)

++++++++++++++++++
Admin nk buat TAWARAN Hebat utk 100,000 pesakit Diabetes / yg ada masalah BERAT BADAN. Harga ASAL utk sekotak GC Tea ialah RM130.00

Tetapi admin nk OFFER Pakej TRIAL
—–> RM30.00 (10 sachet)
***Cuba dulu baru beli sekotak ***

Tp kalau yakin boleh jadi Ejen Stokis Kami.
Potensi Income RM30,000.00 Sebulan.

++++++++++++++++++
Bertindak SEKARANG Sementara Stok Masih Ada.. & Jadilah Ejen Stokis sekarang jika nak income RM30,000 sebulan Bulan Depan

–> Sila WHATSapp terus ke 012-2708122 @ 013-3807396
Atau Inbox admin di http://m.facebook.com/messages/thread/854268571326773

ps   : Ramai yang mencuba Pakej Trial & Menjadi Stokis
pss : Stokis akan di beri tunjuk ajar berniaga secara OFFLINE & ONLINE

Jun 21

GC TEA (GLUCOS CUT TEA) Penawar Diabetes Tanpa Ubat

gctea - teh sekat gula

rashwealth group 0133807396/3695

Jom sihat dan Langsing dgn GC Tea
Sesuai untuk mereka yg:-
***Nak KURUS
***NAK SIHAT
***Pesakit Diebetes
***Kencing Manis
***Hilangkan stress
***Inginkan kecergasan otak
***Inginkan Tekanan darah yg sihat
***DLL

gctea

rashwealth group 0133807396/3695

Berikut adalah segelintir TESTIMONI PENGGUNA GC TEA yang mengalami perubahan setelah amalkan GC TEA.

GC TEA (GLUCOS CUT) mengandungi herba yang mempunyai bukti saintifik terbaik mengikut apa yang dirumuskan oleh National Library of Medicine (NLM) dan Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH).

Antaranya ramuan utama dan kelebihannya:
====================================

Teh hijau – mengandungi EGCG yang kaya antiokisda. Blok tindakan enzim yang dikenali sebagai alfa-amilase berupaya memecah karbohidrat kepada gula ringkas yang membentuk tenaga untuk digunakan oleh tubuh badan. Selain itu, teh hijau juga terkenal dengan kelebihannya untuk meningkatkan metabolisme badan serta mempercepatkan proses penghadaman supaya lemak-lemak tidak dapat terkumpul. Juga berupaya mengawal dan merendahkan tahap kolesterol dan anti-kanser.bacaan gula

Gymnema sylvestre – Herba yang amat dikenali sebagai “Wonder Herb For Diabetics” atau pemusnah gula. Asid Gymnemic mengisi lokasi reseptor pada selera kita dengan menghalang rasa manis makanan sekali gus membendung keinginan ‘ketagihan’ gula dan selera makan. Membantu menghalang pengaktifan dan penyerapan molekul gula berlebihan dalam makanan. Selain itu, ia juga didapati mampu menggalakkan perembesan insulin dari kalenjar pankreas serta menghalang penyerapan gula di usus. Ini akan merendahkah paras gula/ glukos dalam darah.

Mulberry – berupaya mengimbangi kandungan gula dalam darah serta sebagai penyerap karbohidrat yang baik serta membantu mengurangkan berat badan. Juga kaya sebagai ejen antioksida.

Rooibos – aspalathin senyawa aktif merangsang pankreas beta-sel merembeskan insulin untuk menukarkan gula kepada tenaga.
Glucos Cut Sweetened dengan pemanis stevia. Menurut beberapa kajian, stevia sangat bermanfaat dalam mengawal paras gula dalam darah dan meningkatkan fungsi pankreas.gc2

Teh Hijau Sekat Gula GC TEA mengandungi jumlah yang tinggi EGCG yang
mempunyai keupayaan untuk merangsang metabolisma dan pembakaran lemak. GC TEA (Glucos CUT )telah mengambil manfaat daripada khasiat teh hijau ke peringkat seterusnya dengan menggunakan ramuan tambahan yang berupaya meningkatkan metabolisme gula dan kawalan daripada ketagihan gula

Harga sekotak : RM130 sem/RM140 sbh swak

(postage add RM9 sem/RM15 sbh swak)

>>>open box : (Jika ada permintaan)
10 sachets=RM30
20 sachets=RM60
30 sachets=RM90
postage ADD RM6 sem/RM10 sbh swak

NADI - National Diabetes Institute

Alhamdullillah, selepas ni secara rasminya Institut Diabetes Kebangsaan NADI akan menjalankan kajian klinikal ke atas

produk GC Tea (Proven Kajian)

Jun 02

SUKAN SEA SINGAPURA

Dah la Nazmi Faiz di gantung..dan di hantar pulang ke malaysia… Td Kene 5-1 dgn vietnam.. kesian team bola sepak malaysia.. tgk macam dh power…tp vietnam lg aggresif..makan apa la dorang ni..ke amik Alpha Lipid Lifeline ni..hahaaK29 FIEZA MUJUR budak ni dah lepas Umur..Klau tak power team malaysia ni..ahaks chaiyok2 gak tuk awek sebelah tu.. Maybe kenalan baik dia tu..moga terus berjaya..

Dari PAGE HARIMAU MALAYA:

Rentetan Kekalahan malam td.

Sebagai admin yg dah join HMC ni since 2007 pd zaman stadium Kelana Jaya hampir kosong dan pada zaman sama2 gerakan Ultras Malaya sehingga air mata gembira mengalirkan tatkala kita menjadi juara Pesta Bola Merdeka & menang pingat emas Sukan Sea di Hanoi, saya rasa amat terkilan dgn response secara beremosi admin kami yg masih muda remaja selepas kita tewas pd mlm ini…begitu jga selepas membaca komen dr followers page kami…

Semua menganggap kekalahan teruk mlm ini semcm kita sudah tersingkir dr saingan walhal ada tiga lagi baki perlawanan yg harus kita hadapi…btl korg semua kecewa tp knp tdk kamu bykkan berdoa agar pemain berjaya bangkit dlm perlawanan seterusnya dan layak ke separuh akhir? Perlu sgtkah buat dosa free dgn memaki hamun dan sumpah seranah?

Be positive my typical Msian supporters…bkn tdk pernah kita bangkit kembali selepas tewas dlm perlawanan awal dlm pertandingan sama ataupun AFF Suzuki Cup…ingat kita pernah di belasah Indonesia 1-5 pd perlawanan pertama AFF Suzuki Cup? kalaupun pasukan kita gagal layak ke peringkat seterusnya, anggaplah tiada rezeki…fikirlah sesuatu yg tdk membebankan dan tak pyh nak cari kambing hitam utk disalahkan keatas kekalahan mlm ini.

(KASI CUN, Khamis ni belasah Thailand…Makanan je tu)

May 18

ALPHA LIPID BEE VENOM

ANTI AGING MOISTURISE

BOLEH HUBUNGI KAMI UNTUK DAPATKAN PRODUK BERKUALITI INI.

Apr 05

Salam TAKZIAH BUAT Keluarga Allahyarham Tan Sri Dr Jamaludin Jarjis

tan sri jj

TAN SRI DR.JAMALUDIN MOHD JARJIS

UMUR : 63TAHUN

TEMPAT LAHIR : PEKAN, PAHANG

——-

——-

——-

PENDIDIKAN :

  • DOKTOR FALSAFAH KEJ. ELEKTRIK, KANADA
  • SARJANA KEJ.ELEKTRIK (SISTEM TENAGA)
  • SARJANA MUDA KEJ.ELEKTRIK (U.K)
  • SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN  SULTAN ABU BAKAR
  • SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN AHMAD, PEKAN PAHANG.
  • SEKOLAH KEBANGSAAN AHMAD, PEKAN, PAHANG.

KERJAYA.

  1. AHLI PARLIMEN ROMPIN (SEJAK 1990)
  2. DUTA KHAS MALAYSIA KE WASHINGTON (SEJAK 2012)
  3. PENGERUSI PERUMAHAN RAKYAT 1MALAYSIA (PRIMA) SEJAK 2013
  4. DUTA BESAR MALAYSIA KE AMERIKA SYARIKAT (2009-2012)
  5. PENGERUSI TENAGA NASIONAL BERHAD (TNB) 2000-2002
  6. PENSYARAH UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA (1974-1984)

MERUPAKAN MENTERI SAINS, TEKNOLOGI DAN INOVASI (MAC 2004-MAC 2008)

MENTERI PERDAGANGAN DALAM NEGERI DAN HAL EHWAL PENGGUNA (JAN 2004-MAC 2004)

MENTERI KEWANGAN II (NOV2002-JAN2004)

KELUARGA:

  • ISTERI : PUAN SRI DR.KALSOM ISMAIL
  • 4 ORANG ANAK,

Older posts «

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.