4 thoughts on “Alpha Lipid SDII”

  1. Seri says:

    Salam Dear, saya bru mula mnum SDII pada 11 July, saya nk tnya mana saya bley dapatkn test air kencing tue? N mcmmana saya nk order tin seterusnya dgn awak?

    1. Maisarah says:

      wslam..
      ketosis tu company telah kehabisan stok..akan diberitahu kemudian bila dah ada yer..nak order boleh rujuk ke pages order dan hubungi kami utk lihat prosedur..boleh bank in ke akaun yg diberi, sms nama penuh dan address lngkap ke no tel admin..order akan diproses take time 1-3 hari bekerja:-)

  2. SUWASENI says:

    saya ni duduk kat ampang ,mcm mana nak beli product ni n cara minum product ni.

    1. Maisarah says:

      puan..soalan sy dh jwb di chat box kan:-)

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.