29 thoughts on “Minat bisnes

    1. Keahlian RM60..Berikan Nama penuh, Alamat, no fon, Email..No akaun..setiap keahlian boleh membeli harga ahli smpi bila2..dan boleh menjalankan perniagaan.

        1. Hanim boleh sms ke kami di 013-3807396 maisarah..kami akan uruskan, klau sempat awk bank in utk keahlian esok sy akan uruskan..Just RM60 (keahlian)…Jika buat belian@jualan lebih 30tin..Next month layak menjadi pengedar tetap dgn komisen tinggi, layak membina rangkaian serta boleh mendpt royalti(bonus)…lihat di ruangan minat bisness kami di http://www.sd2.azhira.com

  1. aq ingin menjadi ahli untuk produk ini supaya dapat harga lebih murah…. mcmne i boleh jadi ahli..???? kalao boley mesej kat no fon aq di no 0165281588.. TQ

  2. salam… saya nak jadi ahli…. berapa kena bayar n berapa tin kena beli n pos macam mana kira? bg jumlah keseluruhan yg perlu dibayar… dan ada free gift tak hihi… saya nak ALSD2 yg baru tu…… sila sms jawapan ke no fon saya 0173509552……. saya di area sungai petani kedah….

    1. Wslm..sy dh sms ke no.shahril..no kami 013-3803695, Kami akan berada di Sg.petani utk cuti raya awal ni sebelum bertolak ke perak..

    1. pngambilan setin alsd2 utk seminggu dan sebulan adalah utk 4 tin:-) km juga sgt memerlukan pengedar..boleh juga hubungi kami 0133807396/3695 dan add di fb : siti maisarah bt yahaya utk mudahkan lg comunicate

    1. Grace boleh bg kami nama penuh,alamat,ic, no fon dan email.. grace terus sms ke kami 0133807396 yea..keahlian
      di sabah serawak RM70 dgn keahlian ni grace boleh menjadi pengedar..

  3. Kalau daftar ahli biasa (rm60), kita tak boleh menaja orang kan? Kalau nak menaja downline kita kena daftar pakej supervisor (beli 30 tin). Betul ker? Lagi satu soalan, kalau kita daftar atas pakej supervisor, berapa rebet yang di berikan balik kepada kita (untuk 30 tin yang pertama tu). Minta tuan emailkan kepada saya pelan perniagaan dia (lengkap). TQ

    1. Hy,wah sng.la if da kj area citu,awk boly pergi terus ke bangunan.northpoint ke tingkat 20,lps maduk pintu utama boy mntk kerani kaunter borang ahli dan borang oder,lps tu.boly tekan button number giliran samada nk bayar kredit/debit atau cash
      Smntra tunggu no dipanggil boly isi form ahli..nama penuh dan id sy urk ruangan sponser ialah siti maisarah bt yahaya id:247342,boly msj sy jika perlu detail lg,0133807396/3695& bg emel jika nk print sendiri borang tu ye

Leave a Reply