29 thoughts on “Minat bisnes”

  1. Ainuddin B Amerudin says:

    Macam mana nak jadi ahli?

    1. Azizi says:

      Keahlian RM60..Berikan Nama penuh, Alamat, no fon, Email..No akaun..setiap keahlian boleh membeli harga ahli smpi bila2..dan boleh menjalankan perniagaan.

      1. hanim says:

        macamana nak jadi ahli

        1. Azizi says:

          Hanim boleh sms ke kami di 013-3807396 maisarah..kami akan uruskan, klau sempat awk bank in utk keahlian esok sy akan uruskan..Just RM60 (keahlian)…Jika buat belian@jualan lebih 30tin..Next month layak menjadi pengedar tetap dgn komisen tinggi, layak membina rangkaian serta boleh mendpt royalti(bonus)…lihat di ruangan minat bisness kami di http://www.sd2.azhira.com

  2. chong sin ngan says:

    aq ingin menjadi ahli untuk produk ini supaya dapat harga lebih murah…. mcmne i boleh jadi ahli..???? kalao boley mesej kat no fon aq di no 0165281588.. TQ

    1. Azizi says:

      SORRY BRO.Lambat reply, tgh bercuti..hehehe

  3. rajeswari says:

    would like to know more about SD11 if i want to be a member whom to contact ? my contact no 0136610517

    1. Azizi says:

      I DH SMS KE UR NUMBER

  4. shahril ashuhaimi says:

    salam… saya nak jadi ahli…. berapa kena bayar n berapa tin kena beli n pos macam mana kira? bg jumlah keseluruhan yg perlu dibayar… dan ada free gift tak hihi… saya nak ALSD2 yg baru tu…… sila sms jawapan ke no fon saya 0173509552……. saya di area sungai petani kedah….

    1. Azizi says:

      Wslm..sy dh sms ke no.shahril..no kami 013-3803695, Kami akan berada di Sg.petani utk cuti raya awal ni sebelum bertolak ke perak..

  5. Joan says:

    macam mana nak join jadi ahli atau pengedar?

    1. Azizi says:

      Mudah je..Kami akan Guide, boleh check email (“,)

  6. ida says:

    ALSD2 ni ada package tak? Bole emel package yg ada dah mcm mana nk jadi pengedar?

    1. Maisarah says:

      pngambilan setin alsd2 utk seminggu dan sebulan adalah utk 4 tin:-) km juga sgt memerlukan pengedar..boleh juga hubungi kami 0133807396/3695 dan add di fb : siti maisarah bt yahaya utk mudahkan lg comunicate

  7. zaza says:

    sy nak daftar jd ahli……plss emel

    1. Maisarah says:

      sy dh jwb kat chatbox kan:-) boleh juga rujuk terus pages hubungi kami dan berhubung dgn pelbagai cara seperti yg tertera di pic:-)

  8. shahariza says:

    Salam, I berminat nak jadi pengedar so apa requirements yang perlu? Thanks

    1. Azizi says:

      waalaikumsalam…sy dh email..ade dpt tak? or ni no fon kami 013-3807396 Maisarah…

  9. rubaina misah says:

    Nak buat extra income dan berminat jadi ahli dan pengedar, saya dr kota kinabalu, dan jg housewife..please advise tq

    1. Maisarah says:

      puan…rujuk emel dan add sy d fb yer utk mudahkan komunikasi dan sessi perkenalan…hehe 🙂

  10. grace says:

    Saya nak tahu sedikit about yr product and also macam mana nak jadi ahli.
    Thanks

    1. Azizi says:

      Grace boleh bg kami nama penuh,alamat,ic, no fon dan email.. grace terus sms ke kami 0133807396 yea..keahlian
      di sabah serawak RM70 dgn keahlian ni grace boleh menjadi pengedar..

  11. yusmawati says:

    nk buat extra income.. pls guide me. kuantan, pahang.

    1. Maisarah says:

      sy dah emel detail pada emel awk:-) bole hubungi kami utk more detail 0133807396/3695

    2. Maisarah says:

      salam yus..sy dah emel sedikit note:-)

  12. Roslie says:

    Kalau daftar ahli biasa (rm60), kita tak boleh menaja orang kan? Kalau nak menaja downline kita kena daftar pakej supervisor (beli 30 tin). Betul ker? Lagi satu soalan, kalau kita daftar atas pakej supervisor, berapa rebet yang di berikan balik kepada kita (untuk 30 tin yang pertama tu). Minta tuan emailkan kepada saya pelan perniagaan dia (lengkap). TQ

    1. Maisarah says:

      en roslie…sy dah emel detail pada emel awk:-) bole hubungi kami utk more detail 0133807396/3695

  13. Syuk says:

    Hi Maisarah saya nak jadi ahli sila guide saya. My off dkt dgn mid valley.

    1. Maisarah says:

      Hy,wah sng.la if da kj area citu,awk boly pergi terus ke bangunan.northpoint ke tingkat 20,lps maduk pintu utama boy mntk kerani kaunter borang ahli dan borang oder,lps tu.boly tekan button number giliran samada nk bayar kredit/debit atau cash
      Smntra tunggu no dipanggil boly isi form ahli..nama penuh dan id sy urk ruangan sponser ialah siti maisarah bt yahaya id:247342,boly msj sy jika perlu detail lg,0133807396/3695& bg emel jika nk print sendiri borang tu ye

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.