4 thoughts on “Alpha Lipid Lifeline

  1. Salam. Saya ada mengidap psoriasis yg paling degil (kata doktor pakar) pada kulit sekeliling ibu jari kiri saya. Satu pertiga dari kuku saya telah hilang akibat psoriasis ini. Mengikut saranan doktor, bahagian jari itu perlu dipotong jika hendak menghentikannya. Adakah produk yang puan tawarkan ini dapat membantu merawat masalah saya ini?

    1. wslam..adakah awk nak merawat masalah penyakt berkaitan ibu jari tu..(coz slalunya org byk pasal diet jee) mengenai masalh tu sy cadangkan ambil colustrum iaitu susu awal lembu alpha lid lifeline kerana dlm tu ada growth factor yang tinggi dan semua khasiat utknsebarang penyakit:-)

  2. Saya ada masalah dengan jari tangan saya yang bengkok. Masalah ini bermula ketika saya melahirkan anak saya menerusi pembedahan, selepas saja keluar dari bilik pembedahan jari-jari tangan saya di sebelah kiri tertutup rapat dan amat sukar di buka tetapi setelah di paksa berkali-kali ianya buka juga tetapi jari-jari saya tidak normal suda seperti biasa dan ianya bengkok.

    1. Owh.. sy mencadangkan utk anda menggunakan alpha Lipid lifeline, sbb di situ ade faktor pertumbuhan dan juga boleh membantu permasalahan awk. atau awk feedback ke fon sy 013-3803695..

Leave a Reply