10 thoughts on “Hubungi Kami

  1. Sy dh reply ur email..member Price RM150, Non member RM180..member register RM60 selamanya itu memperoleh ID number dan boleh membeli pd kadar harga ahli.. Sume ni tertakluk bg di semenanjung malaysia..

  1. boleh saya tahu location saudari utk sy tgok pengedar2 kawasan berdekatan..utk makluman alsd2 hanya boleh didapati kat pengedar2 yang sah shj..jika dibeli di kedai tiada jaminan keaslian kerana company memang akan amik tindakan jika produk2 ini dijual di kedai2 tambah2 lagi dijual bwh karga pasaran..

 1. askum..nak tanya,kalau jadi member tu,ID number tu boleh guna seluruh termasuk sabah sarawak kah? kalau saya nak order boleh kah buat penghantaran kat sabah?kalau nak minum produk tu boleh kah kalau saya nak cuba dua2 sekali.maksud saya SD2 dan Alphalipid SD2 ?

  1. wslm..jika dh berdftar ahli mmg layak mmbeli produk dari company samada mlalui km atau nk manage sendiri coz kita ada sistem online dan boleh emel terus kpd company..company akan buat penghantaran gunakan gdex kurier dimana casa shipping unlimited tin hanya rm20 dan bg sarawak if melebihi rm1000 adalah free post:-)

 2. I leave in Kota Kinabalu, how much is the Alpha Lipid SD II and how I can purchase your product? kindly let me know…thank you!

  1. Sorry to lately reply ur question.. actually we have a authorised dealer at that area..better ur direct from my bisnes partner at kota kinabalu..I give that person number. 012-8106049 kak amisah

  1. komala,
   pls refer to pages “minat bisness”..boleh sms/call 0133807396/3695 dan whatsupp 0172708122 utk kami terang dengan lebih detail..kekuatan biz ini ialah produk yang berkualiti dan xsalah awk nak cuba kerana welness industry memang sentiasa menjadi pilihan biz terbaik utk menambah pendapatan..boleh add kami di FB..anda akan dibimbing sepenuhnya dalam biz ini:-)

Leave a Reply