KRIM ANTI-PENUAAN PERTAMA DI DUNIA

bee venom

Proses penuaan kulit dipengaruhi oleh dua faktor utama iaitu 1) proses semulajadi dalam badan 2) kesan persekitaran. Ingin 10 tahun lebih muda dari usia sebenar??? New Zealand Bee Venom Cream Botox Tanpa Suntikan Kini tidak perlu risau lagi Penemuan terbaru BEE VENOM “CREAM BOTOX” kini di pasaran Malaysia..Terkenal di kalangan selebriti Hollywood & Keluarga Diraja […]

Read More »

KEKAL SIHAT 2017

1417781_557565997658276_756851997_o

HARI PERTAMA TAHUN BARU, PASTI RAMAI YANG MASIH MEMBARA DALAM MEMULAKAN AZAM TAHUN BARU, BERDASARKAN KAJIAN DI LUAR NEGARA, MENGURANGKAN BERAT BADAN MERUPAKAN AZAM TAHUN BARU YANG PALING POPULAR SETIAP TAHUN. KIRA KALORI Pelbagai Diet muncul dalam keinginan orang ramai untuk menurunkan berat badan. Namun, tidak semua sesuai dan baik dilakukan yang mana kebanyakannya memberi […]

Read More »

6 Mental Health Benefits of Exercise

suami isteri

6 Mental Health Benefits of Exercise Ever notice that after your morning workout you feel less stress and energized? Exercise has numerous benefits on your mental wellbeing. It improves your mood, fights fatigue, promotes endorphins and self-confidence. *Related: Avoid These Bad Habits for Your Mental Health If you want to feel better and live longer, […]

Read More »

10 sikap aneh perempuan bila jatuh cinta..!!

1795653_1421031354804413_421634624_n

Percaya atau tidak perempuan, apabila mereka jatuh cinta sifat2 yang ada pada diri mereka semuanya sama.Ia bukan berlaku pada seorang tetapi pada semua perempuan.Nak tau apa dia?..ikuti 10 perkara berikut..Mungkin boleh di jadikan panduan oleh para lelaki di luar sana dalam mengendalikan cinta seorang gadis. Apabila seorang gadis mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak […]

Read More »

AMALAN PEMAKANAN SIHAT

Sex

10 AMALAN PEMAKANAN SIHAT YANG AKAN MENGUBAH HIDUP ANDA   Jangan tidak makan kabohidrat (dalam Alpha Lipid SD2 ada) Rancang apa yang hendak dimakan. Sekiranya berhasrat untuk mengambil makan malam yang lebih berat seperti stik dan kentang. Kurangkan atau elakkan pengambilan makanan berdaging dan berkanji untuk waktu makan yang lain dan begitulah seterusnya. Imbang dan […]

Read More »

arabicgum “SERBUK AL MANNA”

ag3

kalau yang amik gum arabic ni utk sembelit+buasir memang sy bg JAMINAN 2000% akan pulih dengan izin-Nya insyaAllah sb ni cek feel sendiri walau jarang makan sayur+serat+buah😣😣… ank sedara lak , baru 2thn kalau dulu sembelit nak membuang je fobia sbb akan berdarah-darah disebabkan sembelit berhari-hari..sekarang ni alhamdulillah dah tak sembelit dan fobia dah kalau […]

Read More »

AMBIL ALPHA LIPID SD2 DENGAN SENAMAN MUDAH

10922611_1615338378689279_4398531920303393366_n

Makin gemuk? Memang lah. Rata-rata yang berbadan supermodel dan juga kurus hensem selalunya akan naik badan sekelip mata selalunya selepas tamat belajar/ mula ke alam kerja. Sini ada 10 cara mudah untuk bersenam di rumah, untuk kekal cergas, fit dan cantik. 1. Berjalan Jika cuaca elok, berjalan di sekitar rumah sambil lihat pemandangan sekeliling memang […]

Read More »

JOM SENAMAN SAMBIL AMALKAN ALPHA LIPID SD2

Nice body

Setiap senaman buat 15 kali. Ulang 3 kali setiap set. Apa yang anda perlukan ? Dumbell seberat 1-3kg. Ikutlah kemampuan anda. Rasanya 2kg pun dah cukup untuk satu dumbell. Kalau beli di tesco atau giant, lagi murah! Kalau mahukan design yang cantik-cantik, di fitness concept storememang banyak pilihan! Dan harga pun mampu milik. Perlukah warm up sebelum memulakan […]

Read More »
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.