kesihatan, Slim Diet 2

PERLANCARAN PRODUK TERBARU “ALPHA LIPID SD II”

PERLANCARAN PRODUK TERBARU “ALPHA LIPID SD II”, DAPAT TURUNKAN 5KG DALAM SEMINGGU.. Pelancaran pada 12 May 2012 (Sabtu) di Kuala Lumpur Convention Centre. Pelancaran produk hasil inovasi baru memantapkan lagi kualiti produk Slim Diet 2 di mata pengguna.

RENUNGI KATA-KATA INI :

Kegemukan tidak bertujuan menjadi satu beban kepada manusia. Ia adalah hasil gaya hidup yang tidak seimbang. Manusia pada asalnya menggunakan keupayaan asas mereka untuk menyimpan makanan lebihan dalam masa yang sama menjadi gemuk, akan digunakan semasa kekurangan makanan. Walaubagaimanapun, dengan kehidupan yang lebih ringkas dan lebihan kalori dalam pemakanan hari ini, jumlah kegemukan menjadi meluas. Rancangan Pengurusan Berat Badan New Image berjalan dengan harmoni dengan alam semula jadi.

INI DIA FAEDAH UNIK SLIM DIET~

a) Ia secara keseluruhannya adalah semula jadi, selamat, berkesan dan kos efektif.

b) Ia tiada usaha menahan kelaparan dan jumlah pemakanan yang memuaskan dilakukan seharian.

c) Anda dapat mengukur, dengan cara ujian mudah, sama ada anda membakar lemak atau tidak.

d) Kamu hanya hilang lemak, bukan tisu badan (selagi dalam diet kalori), mengekalkan otot yang bagus dan kecerahan kulit.

e) Penyahtoksikan dan pembersihan sistem badan anda secara automatik.

f) Tawaran merancang dorongan yang bagus, kerana kehilangan berat badan adalah lebih berkesan daripada mana-mana program lain berdasarkan kalori atau prinsip senaman.

g) Pengenalpastian kadar metabolisme badan anda (tahap karbohidrat kritikal).

h) Satu sistem sokongan yang sangat berkesan.

i) Menubuhkan asas dan pengetahuan bagi mengekalkan kawalan berat badan selama-lamanya.

j) Lebih tenaga dengan tiada diet atau kesan sampingan.

Dengan evolusi baru produk Terbaru Alpha LIPID SD 2 ini, pasti akan lebih uummmppphhh!! Percayalah dengan Berkat kesabaran mengambil SD II, pasti akan berjaya membuat perubahan pada diri sendiri dan membuatkan hasil tanpa perlu ke Slimming Centre yang membebankan..Pasti dari bentuk muka sudah nampak shapingnyer!! Saiz badan pun sudah mengecil!! Anda Ingin mengetahui bagaimana.. bolehlah pm saya atau call 013 – 3807396.

EVOLUSI BARU SLIM DIET 2 dari New Image International

 

15 thoughts on “PERLANCARAN PRODUK TERBARU “ALPHA LIPID SD II”

  1. New Alph alipid SD2 ada 4 4in 1.ada Alpha lipid+Sd2+Fibre+green tea extract…you can try & judge..New Image product is good supplement for reduce weight and health

  2. Anak perempuan saya berumur 12 tahun. Boleh kah dia mengambil Alpha Lipid sd2? Sbb berat badan dia sudah melebihi 55kg.

    1. Secara semulajadi,budak masihampu diturunkn betat bdn dgn kaedah kawalan pemakanan dgn mengambil kira kalori mknan seharian.utk alsd2 ni adalah bg pengguna di atas umur 18thn ke atas sebaiknya.

  3. Saya baru minum SDII 3 hari dan saya dpt rasa kesannya iaitu perut saya sudah tidak mengeras lg. cuma saya blm lg beli minyak zaiton & cuka epal sbg tambahan. Susah le nak cari cuka epal. Tp apepun saya sgt berharap SDII dpt ubah penampilan saya. Berat saya skrg 88 kg. Saya cuba ikut jadual yg diberikan…..tq….SDII

    1. InsyaAllah tekad kan azam, dan jgn kebergantungan penuh pd produk..amalan gaya hidup sihat dan pemakanan yg baik juga perlu di terapkan.pasti akan berjaya, tambahan diet dgn apple cider sgt2 bagus sebagai maintenance tubuh..ianya pemakanan sunnah, wallahualam..

  4. salam,

    saya baru shaja 3 hari meminum ALSDII…saya hanya mengikut panduan yg diberikan oleh reseller..ttp, saya keliru apabila apabila saya membaca pertanyaan pengguna dlm blog ini, yang mana mereka beria-ia untuk mendapakan cuka epal dan minyak zaitun untuk makanan tambahan…soalan saya,, adakah kedua2 makanan tambahan itu wajib dimakan oleh pengguna ALSDII? dan apakah fungsinya?

    1. wslam..
      xde lah wajib sbb kebanyakan cstumer2 sy just amik alsd2 dah memadai utk diet ni..cuma amat2 digalakkan jika nak amik bersama apple cider dan minyak zaitun tu seperti yang disarankan oleh pakar..fungsinya mengoptimunkan proses pembakaran lemak, membantu melancarkan perjalanan darah serta melawaskan sistem pembuangan..

  5. salam….klu kat Sandakan Sabah nak beli kat mana??Suffah Beauty Shop tu pengedar produk ni ke?coz sy ada nmpk dia promosi kat facebook….

    1. wslm, boleh beli dgn kami..kita tiada ape2 stokis kita hnya ade pengedar yg sah dan berdaftar, kami biasa mmbuat penghantaran ke sabah serawak..even ke luar negara pun ade. ni no fon kami 013-3807396

  6. salam azizi..

    akak ni berat 99kg….tinggi 160…akak ni boleh ker turun kalau minum sd2 ni?..apa beza sd2 dgn alsd2?…cite skit dik..akak dh x larat nk kono ejek jer ni

    1. Waalaikumsalam…boleh,tanam kan azam dan tekad..InsyaAllah pasti boleh (“,) ikut aturan dan panduan serta cadangan2 kami yg bersesuaian dgn akak..SD2 lak sama je cam Alsd2 cuma upgrade produk td dgn penambahan Alpha Lipid dia combine… selain itu penambahan Ekstrak green tea (booster pembakaran lemak dlm tubuh lebih 2x ganda dgn sd2), include Fiber yg mana keperluan tubuh seharian manusia memerlukan sumber fiber.. dan formulasi nutrisi2 yg seimbang dan bersesuaian utk tubuh kita agar sihat dan cergas..tu sesiapa yg mik alsd2 ni kulit akan firm(tegang) coz ade soya isolate..kulit licin gebu gitu 🙂 purata penurunan customer kebanyakkan nya 2-5kg. Sy cadangkan akak cube “Program Pengurusan Lengkap Diet dgn ALSD2”, insyaAllah kak.. ni no kami 013-3807396

Leave a Reply