PERLANCARAN PRODUK TERBARU “ALPHA LIPID SD II”

PERLANCARAN PRODUK TERBARU “ALPHA LIPID SD II”, DAPAT TURUNKAN 5KG DALAM SEMINGGU.. Pelancaran pada 12 May 2012 (Sabtu) di Kuala Lumpur Convention Centre. Pelancaran produk hasil inovasi baru memantapkan lagi kualiti produk Slim Diet 2 di mata pengguna.

RENUNGI KATA-KATA INI :

Kegemukan tidak bertujuan menjadi satu beban kepada manusia. Ia adalah hasil gaya hidup yang tidak seimbang. Manusia pada asalnya menggunakan keupayaan asas mereka untuk menyimpan makanan lebihan dalam masa yang sama menjadi gemuk, akan digunakan semasa kekurangan makanan. Walaubagaimanapun, dengan kehidupan yang lebih ringkas dan lebihan kalori dalam pemakanan hari ini, jumlah kegemukan menjadi meluas. Rancangan Pengurusan Berat Badan New Image berjalan dengan harmoni dengan alam semula jadi.

INI DIA FAEDAH UNIK SLIM DIET~

a) Ia secara keseluruhannya adalah semula jadi, selamat, berkesan dan kos efektif.

b) Ia tiada usaha menahan kelaparan dan jumlah pemakanan yang memuaskan dilakukan seharian.

c) Anda dapat mengukur, dengan cara ujian mudah, sama ada anda membakar lemak atau tidak.

d) Kamu hanya hilang lemak, bukan tisu badan (selagi dalam diet kalori), mengekalkan otot yang bagus dan kecerahan kulit.

e) Penyahtoksikan dan pembersihan sistem badan anda secara automatik.

f) Tawaran merancang dorongan yang bagus, kerana kehilangan berat badan adalah lebih berkesan daripada mana-mana program lain berdasarkan kalori atau prinsip senaman.

g) Pengenalpastian kadar metabolisme badan anda (tahap karbohidrat kritikal).

h) Satu sistem sokongan yang sangat berkesan.

i) Menubuhkan asas dan pengetahuan bagi mengekalkan kawalan berat badan selama-lamanya.

j) Lebih tenaga dengan tiada diet atau kesan sampingan.

Dengan evolusi baru produk Terbaru Alpha LIPID SD 2 ini, pasti akan lebih uummmppphhh!! Percayalah dengan Berkat kesabaran mengambil SD II, pasti akan berjaya membuat perubahan pada diri sendiri dan membuatkan hasil tanpa perlu ke Slimming Centre yang membebankan..Pasti dari bentuk muka sudah nampak shapingnyer!! Saiz badan pun sudah mengecil!! Anda Ingin mengetahui bagaimana.. bolehlah pm saya atau call 013 – 3807396.

EVOLUSI BARU SLIM DIET 2 dari New Image International