38 thoughts on “Alpha Lipid™ SDII™ Rapid and Safe Weight Loss

  1. Hubungi Kami Untuk Memesan Product Keluaran New image International 0133807396 dan 0133803695

    Bagi yang ingin menjadi Pengedar Product Alpha Lipid SDII dan Ingin memulakan Bizness namun tidak tahu bagaimana??boleh menghubungi kami untuk bimbingan secara terus~

    1. Utk mengetahui lanjut ianya sama seperti penggunaan SD2 ni,Alpha Lipid SDII ni sbg penambahbaikan dan memberi kesan memberangsangkan drpd SD2 sblm nie.untuk makluman ianya adalah cara guna yg sama 🙂 harga for setin RM150(member price) and for starter sy bg member price. Lihat website sy di ruangan SD2 & AlphaLipidSD2 utk info lanjut.

    1. Alpha Lipid™ SDII™ harga RM150 courier RM10.. 1-2 hari smpi la.. encik ingin memesan bgtau la, boleh gunakan Info dlm website nie.

  2. Assalamualaikum

    Member price=RM50, nak jadi member berapa RM?
    Lepas jadi member adakah terpulang pada kita nak order berapa tin dulu?
    Kalau dah jadi ahli, nak beli fiber max pun ada discount ke?

    TQ =)

      1. saya check emel tu x de pun dlm inbox & spam.. tp x pe lah awak da jwb kat chat box..

        saya sekarang tgh buat diet atkins.. ada la jgk penurunan tp ada masanya kantoi & ke laut jugak.. boleh la reduce dr 92 ke 87 kg skarang.

        baca2 psl sd2 ni rasa mcm nak cuba sbb atlis ada jugak minuman lain yg saya boleh minum selain air
        masak.. & katanya sd2 ni boleh boost metabolism ye? mungkin lebih baik dr diet saja2 sbb bila ber diet ni
        saya sedar nak turun 5 kg dalam 10 hari bkn senang..

        1. ~ooh psal price hrp da mklum~diet sd2 ni lebih kpd meningkatkan lg
          pembakaran lemak dlm bdn yg selama ini slow ats beberapa faktor dgn cr tingkatkan lg
          metabolisma kita,that y bila mik sd2 ni bdn akn rs pns,berpeluh2 mcm bsenam
          coz fat burning tgh proses..sbb tu diet ni diet natural+sihat,
          Cuma sy ingtkan jgn anggap sd2 ni ubat kurus, sd2 ni hnya sekadar bantu jer
          jgn depends kpd produk..kalo x kegemukan asal akn kmbali,tp rmai pngguna sd2
          Yg displin dan mmg sedar utk berdiet mcm awk gtaw lps setahun tinggalkan sd2
          Berat xnaik2..just kawal mkn,gaya hidup yg sihat..sy de cstemer 100++ skrg dh
          80++ 3bln mik sd2,skrg tgh usaha ke targetnya dan ada juga yg gagal,
          so,nmpk kan suma atas diri sendiri,produk hnya bantu utk cepatkan je.

          Sy rs awk akn bjaya sbb awk dah berdiet dan ada smngt nk trunkan berat bdn,
          sy galakkan cuba diet sd2 utk diet yg sihat,cepat dan sekamat:-)

    1. rm150 harga ahli with plus postage ikut tin..tp xla sampai cecah harga rm 180 harga asal:-) tp if bminat digalakkan jadi ahli la utk jadi pengedar dan jana pendapatan tambahan tambahan:-)

        1. Postage lain price..for RM150 tu hanya la harga for member..bukan member RM180,tp boleh dptkn pd kami pd kadar harga ahli

  3. Hi, i am interested to buy the product and also to get the consultation. I am staying in petaling jaya. who should i contact?

    1. Ur can contact me..our website can give ur info n knowledge how to follow our program diet alsd2.my number 0133807396

    1. Sy sudah emailkan terus ke nomi, saranan kami better menjadi member..agar dpt membeli mane2 produk dari NZ New Image pd kadar harga ahli, keahlian yg aktif juga mampu menjana pendapatan~ kne cara gaya nya..layak juga menjadi Biznes partner kami. di samping cover insurans di atas penggunaan produk2 kami. lialibiliti insurans adalah melebih 15 Juta New Zealand..

  4. salam….
    Sy berminat nk kuruskn bdn… Tp nk tau dl…alpha lipid sd2. Ni leh bantu sy x selesaikan mslh darah t
    Tggi dan sukar hamil…sy dh 1 thn kawen..tp still lom mengandung…

    1. wslam…
      insyAllah org darah tinggi boleh amik sbb ada customer kami yang amik sbb alsd2 bkn sj produk diet tetapi juga turut memulihkan kesihatan..tp sekiranya ada masalah darah tinggi yg teruk digalakkan rujuk doktor sebelum berdiet:-)

    1. wslam..boleh rujuk cadangan pemakanan dan peraturan makanan..alsd2 program diet tinggi protein dan rendahlagi pembakaran karbo dan pantang JGN BERLAPAR utk aktifkan lagi pembakaran lemak dalam badan

Leave a Reply