kesihatan, Slim Diet 2

JADUAL PEMAKANAN Alpha Lipid™ SDII™

BERIKUT MERUPAKAN SAMPEL JADUAL PEMAKANAN YANG BOLEH DI CADANGKAN KEPADA SETIAP PENGGUNA/PENGAMAL DIET TANPA LAPAR INI.

Hubungi Kami : Untuk memesan / memanjangkan persoalan terus kepada kami melalui saluran FACEBOOK Kami dan Website kami ini. Kami sedia membantu memberi khidmat mengenai Pengunaan Alpha Lipid™ SDII™

Like Facebook : Program Diet Seimbang Alpha Lipid SD II (SD2)

Rakan Pengedar yang berminat juga di perlukan….




16 thoughts on “JADUAL PEMAKANAN Alpha Lipid™ SDII™

    1. xboleh semua sumber serat..lihat di panduan pemakanan di website kami..Boleh sy tahu, produk diperolehi dgn siapa dan di mana?

    1. air suam@apanas xberapa efektif utk membancuh alsd2..mmg kena guna air sejuk dik sbb priobiotik yg ada dlm akndungan tu lebih aktif dlm air sejuk

    1. bln puasa mmg byk kuih muih aneka jenis dik..cuma utk pengamal alsd2 mmg tidak digalakkan amik kuih muih..kena tahan yer nafsu makan kuih-muih tu..tp if xtahan jugak..pastikan pandai mengawal karbohidrat agar tak emlebihi 35 gram sehari:-)

  1. Sy baru hari pertama mulakn sd2…
    Sy d inform perlu minum 4 kali sehari…
    Bagaimana sy blh susun waktu pengambilan sd2?
    B coz sy nk skip waktu supper…

    1. Ambil Alsd2 dari siapa??biasanya klau dgn kami panduan dan note mmg kami berikan..kami tidak mengabaikan pelanggan2 kami, jika tercicir kebiasaannya pelanggan akan sms ke kami.Siapa yea?

  2. salam.nk tnyer, sy bru start amek sd2 arinie. pg td amek stgh jam b4 bekpes… pas a few hour, tetibe cirit birit plak.. risau jugak.. xpe ker? mmg klo first time minum, akn jadik cmtu ker? thnx!

  3. Arini 1st day sy mkn susu ALSD2..stiap kali lepas minum je terus gi membuang..mmg simptom biasa ke? Klu nk mkn ayam ke daging ke kene wat masak sup ke mcm mne? Mcm tomyam blh ke mkn?sy btul2 perlukn jadual mknan yg blh tlg sy turun bdn dgn drastik..

    1. mungkin penyerapan makanan awk cepat sbb kandungan alsd2 ni ada green tea dan fibre..insyAllah boleh tambahkan dgn sedikit senaman utk tingkatkan lg proses pembakaran lemak..suma makanan berasaskan protein dan sayur-sayuran boleh diambil disamping banyakkan minum air dan elekkan minuman manis dan cafein

    1. wslm, sgt222 berbeza..fiera nk order yg mana?klau boleh dptkan dgn kami pengedar yg sah, dilarang dptkan di toko2 jamu,atau stokis2..syarikat hanya menggunakan pengedar2(mcm kami) yg berdaftar dgn NZ New Image utk memasarkan produk.. kami akan memberi panduan penggunaan sd2 or alsd2(panduan yg sama) dan Al(fokus kesihatan)..

Leave a Reply