kesihatan, Slim Diet 2

CARA PENGGUNAAN Alpha Lipid SD2 di Bulan Puasa

Salam Semulia Ramadhan..Marhaban Ya Ramadhan “Taqobbalallahu minna wa minkum”.. Dan Bersempena kita menjalani Ibadah PUASA yg Penuh Barokah ini, pengguna dan Pengamal DIET Alpha Lipid SDII ini tidak terbatas serta tiada halangan, Boleh la dptkan Cara Guna~ Bagi yang belum mendapatkan Produk yang Hebat ini boleh lah terus menghubungi Kami..

p/s: Makluman Semua, KAMI Memerlukan Pengedar/Rakan Perniagaan yang BERMINAT..Pendapat Lumayan Boleh di Perolehi dgn Bizness ini.. InsyaAllah, Jika dgn IzinNya~

 

17 thoughts on “CARA PENGGUNAAN Alpha Lipid SD2 di Bulan Puasa

    1. minum sebelum..kalo leh bg gap 5min pon ok..sbb kalo biasa gap dlm 15-20min kan..tp waktu berbuka msti xsabo2 nak makan kan

  1. boleh ke minum sd2 n makan nasi (beras taj mahal)?memang dah biasa makan nasi sehari sekali..my weight now is 60, the ideal weight is 56kg.

    1. Wah,skit je lg nk reduce nie..better tahan skit sumber pengambilan kabohidrat tu,coz nk memberi kn.kesan yg terbaek,actually xde masalah pun utk ambil kabo ni jika bdiet dgn alsd2 ni tp syarat nye max 35g je,jgn lebih tau:-)

  2. salam…
    bancuh dgn air sejuk tu means bancuh dgn air sejuk yg dlm peti ais tu ke @ air biasa…
    larut ke if bncuh dlm air sejuk (air biasa) cz previously sy bncuh xlarut then berketul2….
    mcm mne ye…..tq…

    1. wslm..mmg saintis dan produk NZ newimage menetapkan perlu bancuh ngn air sejuk yg dlm petintu juga boleh letak 2-3 ketul air batu..boleh shake dan mmg akan larut..mngkin shake lama ckit

    1. boleh makan..sumber kabohidrat pd kurma/date apa 18 gram yg terdiri 2g dari fiber dan 16g glukosa… utk sehari sebaik nya 2-3 biji memadai! Kalau boleh kontrol pengambilan kabohidrat antara 32-35gram sehari.. make sure ketika induksi awal nk mula kan diet dgn Alsd2 perlu la disiplin elakkan kabohidrat selama seminggu ke 2 minggu.

  3. saya baru 2 hari minum,,tapi yg jual pada saye ni,,bile tanya,,susah nak jawab
    saya mmng kena ambik buah korma dlm 1 atau 2 biji,,sbb tekak saya mcm loya,,bile jam 9 lepas buka puasa,,baru selesa bile dah mkn korma,,,tapi nasi saya tak mkn,,,
    pertanyaan saya,,,tuk bersahur,,tak blh ke ambik nasi dlm sikit jee,,,sayur dan protin saya mkn,,
    kalau blh ambik nasi,,brapa bnyk ??,,,tq so much 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply