kesihatan, Slim Diet 2

JOM Layan Ceritera Benar Alpha LIPID SD2 yang Mengagumkan!

Salam berhujung minggu, Jom IKUTI Kisah Seorg Pendidik yg berDIET Alsd2 suami Isteri :-

1). Isteri turun 4kg, dgn 3 tin Alsd2 dan Darah TINGGI nya dah NORMAL~ tak perlu MAKAN Ubat dan Kebergantungan UBAT Hospital..

2). Suami beliau turun 8 kg dgn 3tin ALSD2..

JOM Layan Ceritera Benar ini…tak Main Copy n Paste tau!…terus hubungi bizness partner kami yg baru utk Share pengalaman dan dpt kan Order dari Beliau…zasss layanzzz!!!! ALsd2 terbaekkk mcm artis kat mellllooody, “kurangkan kontroversi tingkatkan prestasi”….
ALKISAHNYA….
Dua thn lps, sy prnh menangis smbl memandu masa blk dr klinik. Nak tau knp..? Sbb doc sahkan sy kena drh tggi n mnta sy mkn ubat..X dpt trima kenyataan wak2 itu..sedih n takut sgt.. x sgka sbb rasanya diri muda lg..tp penyakit x kira itu semua.. Bermulalah episod temujanji di hospital..so setiap 3-4 bln skali sy perlu bt rawatan dan last sekali utk thn ini pd Mei hr tu. Next apptmt sy pd Nov nanti. Ada satu ayat doc yg mmbuatkan ht saya berbunga2 dan cbrn bt sy…”kalau puan trnkan brt bdn 5-10kg..insyaAllah drh tggi puan akan normal”. Penguat semangat utk sy.. Sy pun tercari2 apa sy nak bt bg mengurangkan brt bdn ni. Nak diet mkn semata2 mcm x mmpu..nak exercise plk x ckp masa ( alasan le smua tu kan..) Akhirnya 4 minggu lps, stlh sy bt sdkt study..sy try minum susu Alpha Lipid Slim Diet. Mula hr pertama minum sy stop mkn ubat drh tinggi ( nak tgk kesannya). Selepas 3 tin minum, brt bdn sy trn 4kg dan sy bt check-up di klinik. Alhamdulillah..syukur pada Allah.. bacaan BP sy normal! InsyaAllah..hrpnya sblm sy jmpa doc sy pd Nov nnti, sy dpt capai sasaran sy. Satu lg yg sy perasan, sjk amalkan mnm susu ni, sy x cpt letih. Kalau dulu blk dr kerja smntara nak tggu wak2 maghrib, mesti sy landing atas katil dulu. Tp skrg..sy dah blh siapkan keperluan di rmh lbh awal dan sy dpt tidur mlm pun lbh awal sbb kerja2 rmh dah settle. Sy just share dgn kwn2 pengalaman ini sbb sy mengalaminya sndiri. Kalau ada yg teringin nak cuba blhlah try n tengok hasilnya…
HUBUNGI KAMI DI 013-3807396/3695 atau WhatsApp 017-2708122

Leave a Reply