Alpha Lipid, kesihatan, Slim Diet 2

ROYALTI Award at KLCC on 18 Nov.2012

To Dear Farah QueenSlimming FB:-

Alhamdulillah keputusan kamu untuk sama-sama jual susu bersamaku hanya 4 bulan lepas dapat merubah sedikit hidupmu dan hidupku~(hihihihi berkarat tul ayat!!!)..pencapaian sebagai ruby executive yang bakal menerima uncang merah dlm 4 bulan dalam biz ni sungguh mengembang kempiskan kita suma..:-D..tapi u deserve it sis!! mataku jadi jadi saksi kelam kelibut dan enjoynya diri mu sbg ibu,bos,QS dan penjual SUSU POWER ALSD2 dan AL!!! hikhik..

(“,)…harap semangat dan aura dirimu jadi sumber inspirasi kepada semua biz partner kita dalam teratak..kalo boleh nak hangkuttt suma atas pentas royalty jumpa mantan kita Tun PAK LAH.. sbb suma ada peluh masing-masing dalam biz ni:-) jum kita bantu biz partner kita yg positif jadi seperti kita ye sis..sapa yg negatif2 xmo kawan kan!!!hehe..+ve…+ve je yea…sume kat luar sana nak duit, Nak ‘Side income’ tapi xnak belajar..huhuhuuu

::: PADA RAKYAT MESIA DAN ASIA YG NAK SERTAI BSAMA KUMPULAN KAMI:::CEPAT BERTINDAK!! KESIHATAN YANG SEMPURNA DAN KEBEBASAN KEWANGAN TARGET KAMI!!

Leave a Reply