Alpha Lipid, kesihatan, Slim Diet 2

Fizz Fairus Tunangnya Isteri Orang?

Menggemparkan dan mengejutkan, mana tak nya. Orang yang kita tunang tu rupanya isteri orang. Perghhhh boleh sentap kalau terkena macam tu beb. Berikut petikan dari metro : Selepas mengejutkan ramai dengan pertunangan Fizz Fairus dengan Azlyn Massiela Mohd Nazar pada 10 Feb lalu yang telah dilangsungkan secara diam-diam, Kini Fiz Fairus tampil dengan cerita yang lebih menggemparkan.

 

Di dalam Akhbar METRO mendedahkan bahawa Tunang FIzz merupakan isteri orang dan tidak menolak kemungkinan apa yang berlaku mungkin disebabkan buatan orang.

“Saya tidak menyangka perkara sebegini berlaku dan kehidupan saya seolah-olah ‘diatur’ oleh dia (bekas tunangnya) sejak kami berkenalan dengannya)

Kata Fizz lagi, kawan kepada pihak adik tunangnya telah mengirimkan satu mesej pada khamis lalu menjelaskan status sebenar Azlyn, yang dikatakan isteri kedua seorang USAHAWAN. Ekoran dari itu, Fizz telah berjumpa suami Azlyn sabtu lalu.

“Kepada semua, saya mohon maaf terutamanya Almy Nadia. Saya tertipu dan sakit sekarang. Ini ujian terbesar sepanjang bergelar anak seni.

Leave a Reply