Alpha Lipid, Slim Diet 2

MARI BERDIET DGN PROGRAM DIET KAMI!!

PERKONGSIAN DARI KAK ROHAYATI HASHIM DI MAJLIS BIZ PRESENTATION :

Seorang doctor medical ni..turun 6kg dgn alsd2..x pernah percaya dgn produk MLM lgsg tp akhirnya trpaksa akur dgn alsd2..dan konon dulu malu nak share dgn kekwn dan patient tp akhirnya berasa rugi dgn diri sndri kerana tak gunakn knowledge yg ada utk share dgn manusia lainnya..sharing is caring kan..jom jd the new profesional”

K.YATI

“Fuyyoo turun 23kg dlm masa 1 1/2 bulan jer..tgk dulu ngan skrg mcm x caya je pernah plum kan..tu lah beza alsd2 dgn lelain diet ketogenic yg mengecilkan size pinggang anda dgn seimbang tnpa perlu risau ada lebihan kulit sana sini yg kendur..patut pun da dpt world record ..”

laaaa

 

Leave a Reply