kesihatan

DI UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA

اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، لاَ اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، وَلِلّهِ الْحَمْدِ, تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّا وَمنٌِكُمٌ صِيَامَنَا وَصِيَامَكُمٌ كُلُّ عَامٍ وَ أَنْتُمْ بِخَيْرٍ اَللّهُمَّ اجٌعَلٌنَا مِنَ الٌعَاءِدِيٌنَ وَالٌفَاءِزِيٌنَ˚

“Biar hati sejernih air, jangan pula dipenuhi lumpur, kalau salah admin belum berakhir, diharap diampun dgn rasa bersyukur”.”Jika budi dipenuhi ikhlas, jgn ia disulam tuba, jika ada salah yg belum dibalas, harap diampun di hariraya”. “Biar amarah disunting senyum, ibarat pekerti disulam kasih, diharap dihalal makan & minum, ibarat rezki yg tidak disisih”.

SELAMAT HARIRAYA AIDILFITRI,

MAAF ZAHIR DAN BATIN.

(^;^)

Jom Raya

Assalamualaikum, di kesempatan ini.. Kami di www.sd2.azhira.com ingin memanjat rasa syukur di atas segala nya.. Istimewa pelanggan dan pengunjung LAMAN SESAWANG kami, yang mana kami cuba sedaya upaya memberi info dan panduan untuk produk-produk keluaran New Image International.. Kami selaku pengedar SAH syarikat yang berkepakaran lama dalam bidang ini ingin Mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.. Maaf Zahir dan Batin salam sayang dari kami.

pages

DapatkanYang ORIGINAL DARI kami di www.sd2.azhira.com

Hubungi Kami di 013-3807396/3695 dan Pengedar2 sah kami berhampiran anda. Juga memudahkan anda, perkhidmatan Kourier sentiasa kami uruskan.. Mudah dan CEPAT!

Leave a Reply