SUKAN SEA SINGAPURA

K29 FIEZA

Dah la Nazmi Faiz di gantung..dan di hantar pulang ke malaysia… Td Kene 5-1 dgn vietnam.. kesian team bola sepak malaysia.. tgk macam dh power…tp vietnam lg aggresif..makan apa la dorang ni..ke amik Alpha Lipid Lifeline ni..hahaaK29 FIEZA MUJUR budak ni dah lepas Umur..Klau tak power team malaysia ni..ahaks chaiyok2 gak tuk awek sebelah tu.. Maybe kenalan baik dia tu..moga terus berjaya..

 

Dari PAGE HARIMAU MALAYA:

Rentetan Kekalahan malam td.

Sebagai admin yg dah join HMC ni since 2007 pd zaman stadium Kelana Jaya hampir kosong dan pada zaman sama2 gerakan Ultras Malaya sehingga air mata gembira mengalirkan tatkala kita menjadi juara Pesta Bola Merdeka & menang pingat emas Sukan Sea di Hanoi, saya rasa amat terkilan dgn response secara beremosi admin kami yg masih muda remaja selepas kita tewas pd mlm ini…begitu jga selepas membaca komen dr followers page kami…

Semua menganggap kekalahan teruk mlm ini semcm kita sudah tersingkir dr saingan walhal ada tiga lagi baki perlawanan yg harus kita hadapi…btl korg semua kecewa tp knp tdk kamu bykkan berdoa agar pemain berjaya bangkit dlm perlawanan seterusnya dan layak ke separuh akhir? Perlu sgtkah buat dosa free dgn memaki hamun dan sumpah seranah?

Be positive my typical Msian supporters…bkn tdk pernah kita bangkit kembali selepas tewas dlm perlawanan awal dlm pertandingan sama ataupun AFF Suzuki Cup…ingat kita pernah di belasah Indonesia 1-5 pd perlawanan pertama AFF Suzuki Cup? kalaupun pasukan kita gagal layak ke peringkat seterusnya, anggaplah tiada rezeki…fikirlah sesuatu yg tdk membebankan dan tak pyh nak cari kambing hitam utk disalahkan keatas kekalahan mlm ini.

(KASI CUN, Khamis ni belasah Thailand…Makanan je tu)