Alpha Lipid, kesihatan, Slim Diet 2

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT YANG TERBAIK

WHY LOW-CARB?

Sejak 40 tahun yang lalu kita telah diberitahu untuk mengurangkan pengambilan lemak, lemak tepu dan terutamanya untuk makanan yang majoriti kalori kita terhasil dari karbohidrat, dan ini telah membentuk diet moden di kebanyakan negara di seluruh dunia. Tetapi kajian mengenai trend obesiti telah menunjukkan bahawa garis pinggang kita menjadi lebih besar, tidak lebih kecil. Obesiti global dan nombor berlebihan berat badan telah meningkat daripada 857 juta orang di 1980-2.1 billion orang pada tahun 2013. Jelas sekali apa yang kita telah di lakukan tidak berfungsi.

Jadi apa jika ia tidak lemak selepas semua tetapi terlalu banyak karbohidrat yang telah menjadikan tubuh kita berlemak? Juga terdapat banyak penyelidikan untuk menyokong ini dan banyak pakar-pakar industri pemakanan mereka mengajarkan diet rendah karbohidrat dengan lemak baik dan protein yang mencukupi untuk berat badan jangka panjang dan penyelenggaraan kesihatan.

suami isteri

HOW DOES A LOW-CARB DIET WORK?

Well, untuk permulaan ini, anda tidak perlu mengira kalori, anda tidak perlu melepaskan makan apa-apa makanan dan anda pasti tidak akan kekurangan makanan!!!

Kebanyakan program diet yang lain adalah berdasarkan kepada pengiraan kalori, yang bukan sahaja rumit, tetapi dari masa ke masa juga boleh melambatkan kadar metabolik membuat penurunan berat badan adalah amat sukar untuk mengekalkan.

Tetapi diet rendah karbohidrat adalah berbeza; apabila anda makan lebih sedikit karbohidrat daripada yang anda perlukan untuk tenaga, badan beralih dari pembakaran glukosa untuk pembakaran lemak dan bukannya untuk memenuhi permintaan tenaga. Ini bermakna berat badan anda kehilangan datang daripada lemak, bukan dari otot, perbezaan penting untuk mengekalkan/maintaining your metabolic rate and body tone.

Menyekat kalori dengan hanya makan makanan yang kurang tidak adalah jawapan untuk kejayaan jangka panjang; (TIDAK BAGUS) anda perlu khusus mengurangkan makanan karbohidrat tinggi dan mengurangkan insulin untuk ‘menghidupkan’ lemak
proses pembakaran. menggunakan lemak untuk menukarkan menjadi tenaga dan digunakan.

Bunyi berkhasiat dan program pengurusan berat badan yang selamat adalah salah satu di mana anda makan makanan biasa dengan penekanan kepada banyak sayur-sayuran berdaun hijau, protein tanpa lemak, lemak sihat dan air yang banyak dan di mana senaman juga digalakkan. Di mana “New Image Weight Management Clubs” menawarkan semua sokongan ini dan banyak lagi.

knapa

Programme

(FOLLOW OUR PROGRAM )

– Weekly Consultations
– Full Body Composition Analysis
– Goal Setting
– A Customised Programme just for you
– 7 Day Meal Plans
– Low Carb Recipes for Breakfast, Lunch & Dinner
– Nutrition Advice
– On-going Support & Motivation
– Trained Consultant

 

www.sd2.azhira.com order 013-3807396/3695

Leave a Reply