Slim Diet 2

Diet Paling Pantas, Paling Berjaya dan Kekal Selamanya

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Salam Satu MALAYSIA.

Memperkenalkan kepada Anda Diet Hebat, Lebih Pantas dan Paling Berjaya di DUNIA iaitu SLIMDIET II, Diet Ketogenik/lebih dikenali ‘Protein Sparing Modified Fast'(Diet tidak membakar protein). Semenjak tahun 1970an lagi Diet ini Kurang mendpt Sambutan. Pada masa itu, ramai rakyat AMERIKA telah mengikuti Low-Fat Diet atau Diet Rendah Lemak. Melalui Low-Fat Diet dan Exercise, ada yang tidak berjaya mengurangkan lemak badan kerana walaupun mereka menghadkan makanan berlemak, mereka masih mengambil makanan berkabohidrat dan bergula, seperti meminum lebih banyak jus, memakan roti dan kentang berlebihan. Sama seperti yang program diet atau slim yang berleluasa sekarang diet counting calorie, pergi ke pusat slim, sedut lemak, treatment dan sebagainya.

Yang berjaya menurunkan berat badan pula selalunya akan kembali ke berat badan asal dalam masa 1-2 tahun kerana kebanyakan Diet yang diperkenalkan menyebabkan mereka sentiasa terasa lapar dan tak mampu mengikut teknik Low-Fat Diet itu buat masa yang lama. Kajian mengenai Low Cabohydrate Diet mendapati yang mereka amalkan pemakanan kurang dalam kabohidrat tetapi TINGGI dengan PROTEIN mampu menghilangkan berat badan yang berlebihan dan kekal dalam keadaan langsing seumur hidup.

Ada yang sudah diketahui Diet Atkins/Diet Dukan iaitu dengan mengurangkan dan menghadkan makanan berkabohidrat seperti Nasi, Mi, Kentang dan Gula, Badan akan mula membakar lemak sebagai bahan api. Ini bererti Berat Badan anda akan mula menyusut. Tapi Diet seperti ini jika tidak mengambil makanan yang betul dan berkhasiat mungkin menjejaskan kesihatan anda.

SLIM DIET II adalah suatu konsep selamat yang telah dibangunkan oleh Dua Doktor di Havard Medical School melalui Kajian yang terperinci oleh Dr. George Cahill dan Dr. George Blackburn.

SLIM DIET II adalah Satu Produk PENURUNAN BERAT BADAN yang berasaskan Soya Protein Isolate yang terpilih dan Bergred Tinggi, Serat Soya, diperkayakan dengan Asid Amino, Vitamin A,B,C,D,E dan Mineral. SLIM DIET II juga Bukanlah ‘Meals Replacement’ dimana kita perlu BERLAPAR tetapi ia adalah “MEAL SUPPLEMENT” dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan RUTIN Harian anda seperti Bersukan dan Beriadah. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, Kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun Proses Pembakaran Lemak terjadi. Dengan Slim Diet II anda boleh menurunkan berat badan secara sihat semulajadi, pantas serta sangat BERKESAN

Leave a Reply