SALAM KECERIAAN

Salam Semanis Kurma…

Lamanya rasa tak update laman web  ni..maklumkan webmasternya cuti pjg utk jawab exam last semester..alhamdulillah sumanya selesai..Just nak share, lps abis exam sy ngn teman2 sekuliah plan nk ke restoran puncak mutiara cafe, Kampung Palet Penanti, Penang  yg mmg dikenali ramai dgn hidangan2 daging2 fresh dari ladang ternakan sendiri dan yang  paling menarik lokasi restoran tu  kerana pjalanannya agak mencabar, agak pedalaman kerana dikeliligi ladang2 ternakan..sebelum pergi kwn2 yg penah sampai   suggest pelbagai menu..katanya Sizzling lamb chop paling sedap, rusa grill pon soodap..dalam hati membuak2 nk cuba makan suma yg disenaraikan tu (dlm exam dah terbayang keenakan rusa grill.hehe)

Di KESEMPATAN KITA NK MENYAMBUT RAMADHAN MUBARAK NI, Sesama ini saya memohon kemaafan dan kesilapan..Moga Ramadhan Kali Ini Melimpahkan Kita keberkatan..

Gambar2 di bawah ni sempat sy amik masa menjamu selera di Puncak Mutara Cafe yg terkenal dgn hdangan daging2 segar fresh dr ladang..memang amat2 sesuai utk pengamal diet sd2..saya sarankan bagi pengamal diet sd2 yg berada di sekitar utara bolehlah mengunjungi restoran ini kerana banyak hidangan protein segar boleh dinikmati disini:-)))