kesihatan, Slim Diet 2

FIBERMAX Membantu dlm Diet Bersama SD2, Serat Terbaik

Tanda-tanda:
Sembelit atau masalah buang air besar. Tidak kerap buang air juga mungkin berlaku jika anda sudah menjalani program diet SD2.

Sebab:
Pertukaran jenis makanan secara tiba-tiba boleh menyebabkan masalah ini sebagaimana anda mungkin telah lalui jika melancung ke negara lain. Anda juga mungkin kurang minum air, kurang senaman dan kurang makan serat disebabkan tidak boleh memakan buah-buahan dan juga anda masih kurang mengambil sayur-sayuran.

Apabila anda sembelit, anda mungkin juga kerap mendapat kekejangan otot, merasa kembung atau bloating, sakit kepala, sakit belakang dan merasa sembab serta tidak selesa.

Bagaimana mengatasi masalah ini:
Anda perlu mengambil makanan tambahan serat atau fiber supplement untuk mengatasi masalah sembelit. Pilihan anda diantaranya termasuk serbuk serat Fiber Max yang tidak berperisa yang boleh di beli bersama-sama Slim Diet II. Minum air yang cukup, cubalah bersenam dan perlahan-lahan tambahkan jumlah serat yang anda ambil dari jumlah 2 sudu besar setiap hari sekali sebelum tidur dicampur segelas air kosong sehingga sembelit anda hilang.

 

FiberMax – Suplemen Serat Makanan Semulajadi (untuk membantu mereka yang susah untuk buang air besar) 

• Lima jenis serat larut 

• Larut dalam air dan jus

• Enak dan serbaguna

• Pek ekonomi baru bersaiz 420 gm / tin

• Membantu penghadaman yang sihat untuk jangka panjang

New Image FibreMax terdiri dari campuran ekstrak akar chicory, psyllium, serat soya, dedak gandum dan pektin. Bahan-bahan tersebut diformulasikan sebagai bahantara untuk membersihkan usus secara selesa dan berkesan. Campuran lima serat semulajadi dalam FiberMax dipilih berdasarkan sifat khususnya yang istimewa. Sekiranya anda berdiet, pengambilan serat campuran yang disyorkan adalah sebanyak 30 gm ke 40 gm sehari akan membantu anda menurunkan berat badan dengan lebih baik dan berkesan.

@CAMPURKAN 1 SKOP FIBERMAX KE DLM SLIM DIET.JGN BANCUH DGN AIR PANAS/SUAM.

@Boleh masukkan setengah scoop FIBERMAX dlm setiap bancuhan SD2. tetapi memadai buat 2 kali sahaja iaitu pagi dan malam.

NOTED : Sekiranya anda berdiet, pengambilan serat campuran yang disyorkan adalah sebanyak 30 gm ke 40 gm sehari akan membantu anda menurunkan berat badan dengan lebih baik dan berkesan.

Leave a Reply