INFO PRODUK

…:::ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SATU MALAYSIA:::..

MEMPERKENALKAN PRODUK HEBAT yang dah 26 tahun bertapak di dunia,   untuk MEMBANTU individu yang mengalami masalah OBESITI dan BERLEBIHAN BERAT BADAN. Apabila anda mencuba ALSD2, anda dalam PROGRAM PEMBAKARAN LEMAK secara CEPAT< SIHAT<TANPA BERLAPAR  dan yang penting bukan hanya KILO yang berkurang malah SAIZ ANDA BAKAL MENGECIL..jadi,bersedialah  untuk menukar saiz2 pakaian anda setelah sebulan mencuba PROGRAM DIET ALSD2;-)♥♥

MAKLUMAN!!!!! HARGA DAH NAIK RM10, Maka semenanjung SETIN RM160

1. MEMPUNYAI TAMBAHAHAN EKSTRAK TEH HIJAU

  •    Membantu meningkatkan metabolisma
  •    Meningkatkan penggunaan tenaga
  •    Merangsang badan membakar lemak
  •    Bahan antioksida yang kuat
  •    Anti bakteria dan antiviral

2.  MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN

  •   Memperbaiki jisim otot
  •   Meningkatkan metabolisma

3.  MEMPUNYAI SERAT TAMBAHAN

  •  Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
  •  Memberi rasa kenyang lebih lama

4.  FORMULA ALPHA LIPID

  •  Untuk penyerapan nutrien dan vitamin dengan lebih baik

5.  TIADA KESAN KELAPARAN YANG MELAMPAU

  •  Kurang ketagihan terhadap makanan berkabohidrat dan manis
  •  Lebih bertenaga walaupun berdiet
  •  Memelihara jisim otot dan kulit iaitu tidak mengelendur, mengeleber dan mencantikkan kulit

sd2 lo

10 Sebab Kenapa ALSD2

1. Penurunan berat badan secara semulajadi, selamat, pantas dan

    menjimatkan.

2. Takperlu berlapar dan boleh makan 4 kali sehari dan sekenyang

    kenyangnya.

3. Dengan penurunan berat yang pantas, anda akan lebih bersemangat,

    tidak mudah putus asa dan berkeyakinan utk menurunkan berat

    badan dan mencapai berat ideal.

4. Hanya dengan ujian keto-sticks anda mampu mengenalpasti “Critical

    Carbohydrate Level” jadi anda boleh pastikan samada apa yg telah

    anda amalkan betul atau tidak.

5. Secara tidak langsung anda dapat belajar membaca fakta nutrisi dan

     menjaga pemakanan utk masa panjang serta menjadi pengguna bijak.

6. Mempunyai tubuh badan yang sihat dan kuat. tidak mengalami masalah kendur akibat “crash diet” kerana mendapat sumber

    protein yg secukupnya.

7. Tak perlu pening kepala mengira berapa kalori dalam setiap makanan yg anda makan.

8. Lebih bertenaga dan tiada kesan sampingan.

9. Nyahtoksik & pembersihan sistem badan berlaku secara spontan.

10. Khidmat nasihat yg tidak putus dari pengedar SD2 yg committed dan akan cuba sedaya upaya utk membantu anda.

 

faham betul2 konsep alphalipidsd2

 

Adakah anda sudah memahami konsep diet alphalipidsd2 dengan betul dan bukan hanya mengikuti ‘crash-diet’ atau ‘yo-yo diet’ (Part

1)Sebenarnya apabila kita berdiet dengan betul dan memahami konsep diet alphalipidsd2 ini dengan baik, maka kita dapat satu kefahaman serta mengamalkan sistem kesihatan yang baik untuk sepanjang hayat. Apabila kita berdiet, sepatutnya konsep diet itu akan dapat merubah cara hidup serta pemakanan kita kepada yang lebih baik dan tidak kembali semula kepada cara pemakanan yang lama yang menyebabkan anda sampai ketahap kesihatan yang tidak baik sekarang ini.

Konsep diet alphalipidsd2 akan dapat membantu anda menghadapi cabaran-cabaran kehidupan supaya anda dapat melakukan perkara-perkara berikut dengan mudah :-

  • akan dapat memperbetulkan program diet anda jika anda selalu terbabas didalam berdiet dan selalu gagal mengikuti apa-apa jenis program diet sebelum ini
  • berhenti segala ketagihan makanan atau berhenti tabiat ‘melantak’ makanan hanya didalam beberapa hari
  • berhenti ketagihan kepada makanan berkefien, bergula dan berkanji
  • memastikan anda hanya membakar lemak dibadan dan bukan jisim otot
  • mengubahsuai pilihan makanan anda mengikut tahap metabolisma badan anda sendiri
  • memahami dan menambah suplemen makanan anda untuk mengatasi halangan metabolisma badan serta tahap kesihatan yang lebih baik
  • dengan pemerhatian doktor anda, anda akan dapat menyingkirkan ubat-ubat tertentu yang menyebabkan anda tidak dapat membakar lemak dibadan anda selama ini dan berat badan anda semakin meningkat

Pada tahap ini anda yang mengawal makanan anda, bukan makanan yang mengawal anda.

Adakah anda sudah memahami konsep diet alphalipidsd2 dengan betul dan merasai menafaatnya didalam kehidupan anda ?

131 thoughts on “INFO PRODUK

    1. Fibermax nie merupakan supplement serat makanan semulajadi (utk membantu mereka yg susah buang air besar juga baik utk pembersihan usus secara bersih dan selesa dan berkesan), siapa yg mengambil fibermax ni akan rase mudah dan selesa dlm pembuangan air besar….org kate wah, lega nye aku dan berak ni! kandungan nya ade ekstrak akar chicory, psyllium, serat soya, dedak oatdan pektin (bagi yg Diet Alpha Lipid SDII jika di gabungkan dgn Fibermax sgt2 lah terbaek..sbb nyahtoksin dlm tubuh cepat sgt2 di mana membantu dlm penurunan berat badan)

    1. Kami mmg courier shj, cuma boleh set jumpe jika ingin menceburi perniagaan bersama kami,sbb nk explain detail.alpha lipid SDII ni merupakan produk terbaek sbg platform permulaan bizness ni.

  1. Sy dh jawab ke emel awk,smpai x..if x sampai sy nk buat siaran ulangan ni:-) jwpnya salah..
    Kalo suma tu rm310 bnkrup la sy..hehe

  2. Saya Ingin cuba ALSD2. Mahu turun 15 kilo. Boleh bagitahu cara makan? Berapa lama boleh sampai ke target? Bagaimana buat pembayaran? Saya nak beli 1 tin dulu.

    1. sekiranya buat betul2, ikut peraturan ringkas diet ini, akan dapat hilang 15kg seperti yang diinginkan..berapa lama j/masa utk ilang xdapat sy nk bg estimate disebabkan tahap metabolisma bdn masing2 berbeza, andaikata sy bg anggaran, jika xdapat capai akan kecewa dan menghilangkan semangat utk berdiet:-) kena anggap produk ini hanya mebantu utk proses pengurangan berat bdn secara sihat,selamat dan cepat..dan dr testimoni2 sy yg lepas ada yg boleh trun 3-7 kg seminggu..ikut keadaan masing2…setin produk utk seminggu dan sy cadangkan amik terus pakej utk sebulan iaitu 4 tin utk dapatkan result yang berkesan..cara makan, peraturan dan cadangan boleh melawat pages sy, sya da tulis secara lengkap di situ 🙂 cara pmbayaran bank in ke akaun maybank sy 152108005234 dan lps bank in msj anma penuh dan alamat utk sy proses

  3. assalam…sy nk tanye kalau bukan ahli mmg kene byr 180 utk 1 tin ke?rasenye plak mcm mane?rase susu ke?sbb sy tak boleh lah bau susu ni nak termuntah…

  4. Saya nak tanye….saya dari Miri,Sarawak.

    Saya nak beli SD2…

    Kalau nak jadi member berapa?

    Kalau + courier….berapa?

    please reply me as soon as possible

  5. tq…maisarah…..
    cam tu nak daftarlah,,,
    cam mane nak beli…akaun no…bagi ngan saye….nak cuba 2 tin dulu,,,,then saya kene byr rm320 utk 2 tin..+ member ship rm60…+ corier rm10….betulkann…..jadi jumlah rm390

    1. Boleh rujuk pages hubungi sy utk take note no.acaunt:-) dan if dah wat payment msj nama pnuh ngn alamat yer utk proses penghantaran:-)

  6. yup..jika nk berbisness lain pula cara nye..boleh cadangkan pd rakan2 yea..lagi bnyk order insyaAllah penghantaran percuma..Biasa nye pd RM1k ke atas utk pesanan…InsyaAllah..

    1. Lokasi mane?jarang buat COD, sbb bnyk kekangan jadual, minta maaf sgt2, keadaan kesesakan jln raya ni yg menyebabkan sy lebih mudah membuat perniagaan atas talian (online)… melainkan bg mereka yg ingin menjalankan perniagaan rangkaian bersama group kami yg mana perlu membuat pertemuan utk menguruskan pendaftaran dan juga memberi keterangan mengenai strategi pemasaran. insyaAllah~ lg pun atas dasar keselamatan pengedar2 kami, kami menjalankan perniagaan Online ini, lgpun produk yg diterima berkualiti sbb mmg melalui syarikat ianya keluar….

  7. slam.sy dania dr kedah..
    .sy nk tnye… lau sy beli sd2 4tin untk seblan dan rm60 blh trus jd ahli kan??
    ape lg yg ade lam pakej sebulan tu selain dr susu sd2??
    sy nk details sbb sy sgt berminat nk gune sd2 ni..
    jgn lupa bg details harga untuk sebulan..
    fibermax tu kne beli asing ke or dah termask skali dlm pakej untuk jd ahli??
    harap jawab A.S.A.P ok…

    1. waalaikumsalam..
      dania,4tin untuk sebulan..bila mendaftar menjadi ahli RM60 tu serta merta boleh buat belian harga member..dania, price setin Alpha Lipid SD2 ni RM150(member price)..So utk 4 tin RM600 la..kami akan berikan panduan melalui email, tp kne maklumkan email pd kami..di samping rujuk pd website ni..

      mengenai fibermax,sy sarankan sekiranya jika tiada masalah pembuangan air besar or penghadaman tak perlu la beli,sbb ianya perlu beli berasingan, tidak termasuk belian utk program sebulan tu.. Cuma promosi pd kami ialah beli 6tin (free shaker n free post), tak perlu risau, dalam minggu ni buat pesanan penghantaran RM10 shj, tidak kira berapa tin yg di beli..namun begitu jika belian lebih dari 1k, tiada charges. boleh sms for inform ke no.0133807396

  8. cam saya,berat dlm 59 kg…just nk turunkan sikit je…yg penting nk buang lemak2 kat perut,lengan n pinggang…so,klu guna smggu jer jadi x?pastu,klu stop makan ni..ada kesan tak?berat makin naik ke..??

    1. Terpulang pd individu itu nak berapa lama guna, yg penting penggunaan setin seminggu..ape yg may perlu tahu, ini bukan UBAT Ubatan yg mana may boleh ukur/nak berapa kg turun, kat mana nk buang lemak..ini ialah ekstrak formulasi pemakanan/ makanan tambahan yg mana membantu mempercepatkan pembakaran lemak dlm tubuh..yg mana seperti mana kite menggunakan metabolisma tubuh secara semulajadi utk membakar lemak dlm tubuh.. so sy tak boleh nk conform yg awk buang itu buang ini, yg pasti nye, penurunan berat badan tu akan berlaku jika aturan mengikut yg di sarankan..di lengan perut dan pinggang tu perlu esktrak exercise, spt sit up..side up ur foot..tekan tubi, sume exercise ni baik dan berkesan lg jika menggunakan alpha lipid sd2 ni sbb awk plus kan dgn exercise di rumah..pasti bentuk bdn yg di inginkan akan di perolehi..cubalah dulu baru tau 🙂

    1. hye, boleh je..Buat pesanan dgn kami dan kami akan uruskan..click di ruangan hubungi kami, awk boleh bank in dan sms nama penuh,alamat nk pos dan no fon..sms ke 0133807396

  9. Kalau klang dimana?kite ber sms leh? sms ke o13-3803695 parents saya di klang..kebetulan on the way boleh sy by hand..tp kalau tak sempat sy courier, 1-2 hari boleh sampai..insyaAllah.

    1. Ishh..mane fakta yg diperolehi nie, tak pernah plak tau..Bukan pe, sbb Alpha Lipid SD2 ni membantu dlm mempercepatkan pembakaran lemak dalam tubuh dan membina otot menjadi kuat dan tegang serta kulit licin..maka memang takde kes berat naik, sbb di bakar lemak nye, so jangan risau yea..memang takde kes naik berat badan..melainkan lepas stop makan takdan kontrol memang konpom ler naik.hehehe

  10. macam sy dari kuching sarawak ni nk order bila kiranya sampai produk tu?.kalau sy cuba 1 tin dulu,boleh bkesan ke?.sebab sy nk turankn berat badan lepas bsalin..kat sarawak ni xda ke pengedar ALSD11?.

    1. mudah je..boleh order dgn kami, sehari dua produk akan sampai..boleh rujuk web utk cara memesan/menghubungi 😉 pengedar alsd2 kami di serawak masih tiada lagi..dan kami memang perlu22 sgt2 pengedar disana..agar client yg disana mahukan dari kami,kami boleh inform pengedar di serawak.Tq

    1. Xde masalah utk rancang,coz sumber vitamin dan nutrisi yg sihat bnyk tdpt dlm alsd2 ni.kami ade kes,susah nk pregnant,tp bila start mik alsd2 ni,alhamdulillah terus lekas,then boleh la stop..nasihat sy,bg yg mmg focus utk pregnant dan sihat boleh ambil colostrum alpha lipid lifeline,yg mana sgt2 efektif utk mereka yg merancang utk dpt baby,insyaAllah boleh lihat di http://www.sd2.azhira.com utk ruangan alpha lipid lifeline

    1. Owh dgn als2 ni xperlu beli fibermax melainkan ada masalah pebuangan najis yg susah nk lawas..coz alsd2 dh cukup dgn sumber fiber tambahan dgn lipid formulasi iaitu penyerapan yg PANTASS!!! So dgn alsd2 dh memadai dan jimat:-)

    1. Jika period hormon kiya tidak stabil dan tubuh utk peningkatan metabolisma adalah tidak berlaku,dgn alsd2 tidak la bhya,tp rugi sbb amik alsd2 semasa period adalah tidak memberi ape2 perubahan.better stop sekejap kawal mkn,amik sumber kabo skit..lepas bis period dan suci boleh sambubg semula

  11. Askum,saya ni mempunyai alergi makanan yg mengandungi protin cthnya jenis kekacang.dlm alsd2 ni soya adalah terkandung dalam ramuanya.jika saya meminumnya adakah allergi saya akan timbul?.Untuk makluman alergi yang saya alami adalah kegatalan pada kulit yang apabila digaru kudis akan timbul.

    1. Boleh include dgn Alpha Lipid Lifeline dan Alpha Lipid SD2… alpha lipid lifeline insyaAllah boleh membantu masalah alergi tu..Hubungi kami utk order yea.. kami akan guide

  12. Assalamualaikum,

    Saya beminat untuk mencuba 2 tin ALSD ni terlebih dahulu. Jika saya dapat lihat perubahan, saya bercadang untuk teruskan program slimming tersebut. Boleh tak e-mailkan kepada saya cara pembelian serta best price termasuk caj courier ke Bangi?

    Terima kasih.

  13. Saya berminat nk cuba 1 tin dulu. Cadangan COD seems ditolak mentah2, jadi saya sanggup ke kamu berdua di putrajaya. Kalo tak boleh jugak, br pos. Ok ka?

    1. Maaf yer..kami x tolak mentah2 utk cod cuma ikut keadaan dan permintaan,km gunakan pelbagai kaedah penghantaran mmg diakui kbanyakan customer selesa dgn kurier,weekend kdg2 km juga cod kat srkitar kl dan pass kpd pengedar2 bwh km.,tp utk working day, cod hnya d jln sultan salahudin sbb kami km wat partime..terikat ngn office hour:-) insyAllah km akn ada pengwdar di putrajaya..esok 2/9/2012 km akn ke putrajaya,boleh cod,if alert this commend pls contact 0133807396 utk deal:-)

    1. Semua jenis produk New Image kami jual..baik sd2 lama mahu pun baru..kenapa tak nk guna alsd2 baru ni?,alsd2 upgrading new formula dr sd2..sgt2 berkesan dan sedap rase nye..ramai yg berjaya

    1. wslm..utk diabetis mmg xda mslh dlm program diet ni sbb kandungan nutrisi dlm alsd2 mmg baik utk yg alami masalah kesihatan.. jtp sekiranya mngalami diabetis yg serius elok dapatkan nasihat doktor sebelum berdiet yer:-)

    1. starter pack utk cadangan kami..Beli la 2tin utk yg berat biasa2.. Sbb semggu boleh antara 2-5kg.. manakala untuk program pengurusan berat badan dgn Alsd2 ni perlu utk 1month program cadangan kebiasaannya, Sebab lebih efektif dan berdisiplin…momentum nk kurus,sihat dan langsing tu mudah sgt2 tercapai…

    1. Waalaikumslaam, boleh order dgn kami Rm60(register ahli), terus dptkan Alsd2 RM150 setin pd member price… ok mcm ni, lepas faezah buat transaksi terus sms kami time…bg nama penuh,alamat,ic,no fon dan email ke 013-3807396.. Pasal dealer lak, bnyk sgt2 kelebihan..bisness bermula pd rank supervisor. di situ ade 4 kelebihan.. iaitu retail price keuntungan RM30 (belian dgn Alsd2),komisen 25% selama-lamanya, Network komisen sehingga 16%, royalti bonus (2 kali sethn)..Rujuk ruangan minat bisness di http://www.sd2.azhira.com yea.. bg no fon or sms kami yea…Kami memang memerlukan dealer, kami akan bg tunjuk ajar segala note2 ke panduan ke sume ade, tak pernah di abaikan dlm kump.kami nie..

  14. salam…

    saya nak tanya tentang proses pembuangan lemak&toksin ni… Biasanya produk slimming akan menyebabkan pengguna cirit birit dan perut memulas.. SD II ni macam tu juga ek? saya selalu kerja di luar kawasan dan part perut memulas ni la yg saya malas ni… hahaha! (jenuh la nak carik toilet)… dan SD II ni susu kan? rasa dia macam soya ek? sori la bnyk tanya…

    1. Wslm, cadangnya ingin mendptkan dari kami? kite pembakaran lemak dlm tubuh..tiada kes berak2..boleh order dgn kami di 013-3807396 maisarah..segala panduan dan nasihat kami sentiasa berikan.

  15. salam,, sya fatihah daripada miri sarawak,,
    sya ingin bertnya di area miri nih di mana kh sya blh mndapat kn alpa limip SDII nih??sekian trima ksh hrp bls cpt,,

  16. Salam…
    Saya ada satu pertanyaan. Sekarang saya masih lagi menyusu anak sepenuh masa. Bolehkah saya mengambil SD II untuk menurunkan berat badan? Adakah KUALITI dan KUANTITI susu saya akan terjejas? Apakah SD II akan memberi kesan sampingan kepada ada saya seperti beratnya akan berkurangan?

    1. wsalam..
      saya ada merujuk company dan beberapa org yg berpengalaman..seeloknya boleh diambil semasa ank berusia 6bln ke atas kerana masa tu anak mungkin dan mengambil makanan lain selain susu ibu

    1. wslm..km galakkan jadi ahli kerana byk kelebihan kerana keahlian adalah seumur hidup..ada komisen if belian yg byk sebulan disamping insuran atas id sendiri..pasal shaker belian lebih 3tin boleh la yer:-)

  17. Salam.sy berminat nk jd ahli….boleh bg tahu tak Brape harga untuk pakej sebulan termasuk post…then,ade bg sekali x shaker dan buku pasal pemakanan semasa mengamalkan program ni…Brape lama baru sampai yer…saya duk Bentong, Pahang…

    1. wslam..pakej sebulan adalah 4 tin penggunaan..dan pemebrian seperti shaker+buku panduan insyAllah pihak kami mmg ada sediakan khas kepada semua cstumer2 kami utk tujuan panduan kerana kami dapat byk sms/emel yang mintak tunjuk ajar cara berdiet kerana mereka membeli kpd pengedar yang tak langsung beri panduan lengkap..
      utk kos kurier ke sana beserta ahli+4tin ialah rm150(member price) X 4 = rm 600 plus yuran ahli seumur hidup rm 60 dan postage rm 20..tapi if awk beli melebihi rm1000 above free post yer..insyallah masiha wal bulan..jika ada rezeki pembelian awk andainya 30 tin sehingga hujung bulan ni boleh la capai rank supervisor utk menikmati komisen yang tinggi sbg pengedar..(wahhhh dah masuk citer biz ni..) pls let me know if awk nak tahu lebih lanjut pasal biz ni ye….:-)

  18. Boleh citer x cmne biz ni berjalan….maybe boleh msg kat fb saya…nk tau detail….ni no phone sy….0179220339…fb: Maznin jamaludin mazhar…

  19. salam…sy frm sandakan, sabah. Berminat nak cuba produk SDII, bole dpt member price tak? Nak tahu klu tgh period, boleh minum tak SDII. Saya keliru ttg pengambilan makanan.. betulka tak boleh makan nasi dan minum manis sbb pagi kena bfast mesti nak minum at least tea o milo panas…semasa menggunakan produk ini

    1. wslam..kami amat2 menggalakkan sertai kami menjadi ahli rm 70 (sabah n sarawak) seumur idup..kerana belian dan insurans atas id sendiri dan akan peroleh komisen if belian banyak dalam sebulan..dah la bdn slim, $$$ masyuk taw..hehehe 🙂 fakta awk pasal makan nasi, minum manis suma tu agak tidak betul..dapat dr mana ye..sbb konsep diet ni hogh protein n low kabo..boleh rujuk pages cadangan pemakanan dan peraturan makan utk terokai lebih lanjut program diet ni

    1. ooh maaf yer ni bkn ubat..tp makanan tambahan utk membantu proses pembakaran..boleh sms/direct call 0133803695/7396 dan klik pd pages hubungi kami

    1. Wslm..nk dptkan dari sy (“,).. produk ni berasaskan protein soy isolate..erm, rase seakan vanilla..sedap tau.lg2 jika di bancuh dgn air aiss..perrrghhhh!!! sedap..

    1. tak!!! rase duit…hehee (“,) gurau je..Actually di samping kurus dan sihat..kita juga boleh menjana pendapatan lumayan sbg Alpha Lipid BIz partner kami.. erm…rase seakan2 vanilla ais. jgn risau tak kan muntah…klau muntah tu dgn kne cek doktor tu,maybe di sahkan hamil..hahaha…gurau je kawan…rase cam vanilla..insyaAllah mmg boleh minum..

  20. minggu pertama saya minum ALSDll badan saya menurun sebanyak 3kgs.selepas saya habis tin yg ke 2 dan ke 3 berat sy tax turun.tapi bila sy buat urine test ketostik menunjukkan warna pink.Tapi berat sy tidak turun.Boleht tahu tak kenapa.

  21. salam
    saya pernah mencuba minum alpha lipid sd2 tu.saya br try minum setin.bila habis setin saya bertimbang utk melihat penurunan berat bdn saya.tp sedihnya berat bdn saya maintain je.langsung x ada perubahan.saya minum ikut peraturan pengambilan.saya tak tau kenapa sd2 tu tak berkesan utk saya

    1. ujian ketone pd strip ketostik color ape??dptkan produk di mana yea..kami risau jika puan tidak mendpt panduan yg betul dan benar2 produk yg tulen..boleh dptkan dgn kami yg memang merupakan pengedar yg sah dan sahih…

  22. Salam..hi..before this sy ada try alsd2..tp result still same mcm dulu..even sy dh follow prog diet 2..lately sy ade jgk terbace testimoni dr individu2 yg terkene product fake..sy rasa sy pun mcm 2..blh sy taw mcm mana nk bezakan antara yg fake dgn ori?..TQVM =)

    and how to make my order. Locatian, Putrajaya.

    1. wslm..kemungkinan awk nk dapat produk fake jika dibeli dan dipamerkan di mana2 toko,farmasi,kios kerana produk ini hanya boleh didapati kat pengedar2 yg sah dan berdaftar dengan newimage saja..boleh sms/whasupp kami: 0133807396/2695 utk sebarang order samada direct dgn kami atau pengedar berdekatan kawasan anda:-)

  23. Saya nak tanya, berat saya normal tapi just nak tone up boleh ke? Sebab saya target nak kecilkan peha dan pinggul je. Kalau mcm tu brapa tin kena ambil?

    1. hy..boleh call/msj/whatsupp saya : maisarah (0133807396) untuk kita berurusan dan place order dan maklumat lanjut mengenai pembelian puan

    1. Assalamualaikum, tiada masalah jika pengambilan serentak..cuma sy nk tahu apa keperluan saudara ambil alpha lipid lifeline? Ada masalah kesihatan/ssupplements tubuh?? Sebab sy tanyakan begitu, co di dlm alpha lipid sd2 juga lengkap nutrisi sihat..selain mampu cepat menurunkan BERAT BADAN Dlm pengurusan penurunan berat badan secara sihat dan langsing

      Untuk info produk/memesan dgn harga berpatutan sms/whatspp ke 0133807396 maisarah..

  24. Hai.. saya berminat untuk mencuba SDII.. Berapa harga setin termasuk postage..saya dari Kuching, Sarawak.. Adaka SDII ni diperbuat dlm bentuk pek bungkusan .. tq

    1. Hi..mohon whatsapp kami di 0133807396.. Untuk detail harga. bgtau yg saudari dari kuching ye.. pek bungkusan pun ada, tin pun ada.

Leave a Reply