Ketokstik (Ujian Ketone)

Alpha Lipid SD2 diet for Urine Test With Ketostik

Ini merupakan Satu lagi produk yang bekerjasama dalam program pengurusan dan penurunan berat badan bersama Alpha Lipid™ SDII™ ni. Ianya bertujuan mengukur tubuh dalam pembakaran lemak atau tidak. ianya sebagai panduan dan guidelines untuk kita faham tahap tubuh kita.

 

Alpha Lipid™ SDII™ merupakan pengurusan atau program Diet yang berasaskan kepada ketosis iaitu proses semulajadi pembakaran lemak kepada tenaga. Dimana tahap pembakaran lemak dalam tubuh boleh di ukur yang mana Alpha Lipid™ SDII™ berfungsi dan bertindak sebagai mempercepatkan pembakaran lemak. Tahap pembakaran lemak melalui pengambilan protein ini boleh di Ukur Menggunakan kertas Ketostik atau Keto Sticks (Seperti yang tertera).

Masa yang terbaik untuk melakukan pemeriksaan adalah pada hari ketiga(3) Hingga hari ketujuh(7) Alpha Lipid™ SDII™ anda mula di ambil.

CARA:

Lakukan ujian ke atas air kencing anda sebaik-baiknya di awal pagi sebelum makan/minum apa-apa. Anda Cuma celupkan Keto Sticks ke dalam air kencing selama 1 – 2 saat. Pastikan bahagian depan Keto Sticks yang terdapat kertas ujian tercelup ke dalam air kencing sepenuhnya. Bandingkan keputusan ujian dengan jadual keputusan Keto Sticks. (Urine Test)

CARA PENGGUNAAN KETOSTIK

ANDA BOLEH MEMESAN KETOSTIK BERSAMA KAMI PADA KADAR HARGA RM27

29 thoughts on “Ketokstik (Ujian Ketone)

 1. ms period, stop dulu gn SD2 tp menu harian ttp seperti ms mengambilkan sd2, kalo kita buat ujian ketostick ni bole juga utk tau de pembakran lemak ker x?or hny buat ujian keto stick ni lps period smsa ambil sd2 sj?

  1. tiada kebenaran menjual di stokis..boleh dptkan dari kami pengedar yg sah dan mempunyai panduan terbaek..dan guide dari pengedar2 kami yg berpengalaman.

  1. Maksud nya? Jika ade keahlian boleh terus order melalui system menggunakan kad kredit..tp melalui sy pun boleh..sms 0133807396 maisarah utk info harga dan produk

  1. Boleh rujuk pd website sy di ruangan info produk..kami membuat promosi setiap pembelian alsd2 dgn kami..disertakan ketostik strip free

 2. Saya ingin beli ketostik (test ketone). dimana orang jual di Denpasar, Bali. Kalau di Kuala Lumpur apa ada yang jual dan berapa harganya. Apa bisa beli online. Tolong kasi alamat tokonya di Kuala Lumpur. Thanks.

  1. Wslm…tiada masalah utk beli bnyk, malah jika jd ahli puan akan dpt komisen dr syarikat..untung baik, kne minat bizness..alpha lipid ni adalah platform biz ur..insyaAllah (“,)

  1. boleh contact/whatsupp : 0133807396/3695 atau add admin di fb : siti maisarah bt yahaya dan like [age : Program iet Seimbang Alpha LIpid SD II (SD2) utk sebarang order dan bimbingan

Leave a Reply