Ketokstik (Ujian Ketone)

Alpha Lipid SD2 diet for Urine Test With Ketostik

Ini merupakan Satu lagi produk yang bekerjasama dalam program pengurusan dan penurunan berat badan bersama Alpha Lipid™ SDII™ ni. Ianya bertujuan mengukur tubuh dalam pembakaran lemak atau tidak. ianya sebagai panduan dan guidelines untuk kita faham tahap tubuh kita.

 

Alpha Lipid™ SDII™ merupakan pengurusan atau program Diet yang berasaskan kepada ketosis iaitu proses semulajadi pembakaran lemak kepada tenaga. Dimana tahap pembakaran lemak dalam tubuh boleh di ukur yang mana Alpha Lipid™ SDII™ berfungsi dan bertindak sebagai mempercepatkan pembakaran lemak. Tahap pembakaran lemak melalui pengambilan protein ini boleh di Ukur Menggunakan kertas Ketostik atau Keto Sticks (Seperti yang tertera).

Masa yang terbaik untuk melakukan pemeriksaan adalah pada hari ketiga(3) Hingga hari ketujuh(7) Alpha Lipid™ SDII™ anda mula di ambil.

CARA:

Lakukan ujian ke atas air kencing anda sebaik-baiknya di awal pagi sebelum makan/minum apa-apa. Anda Cuma celupkan Keto Sticks ke dalam air kencing selama 1 – 2 saat. Pastikan bahagian depan Keto Sticks yang terdapat kertas ujian tercelup ke dalam air kencing sepenuhnya. Bandingkan keputusan ujian dengan jadual keputusan Keto Sticks. (Urine Test)

CARA PENGGUNAAN KETOSTIK

ANDA BOLEH MEMESAN KETOSTIK BERSAMA KAMI PADA KADAR HARGA RM27

29 thoughts on “Ketokstik (Ujian Ketone)”

  1. norhayati says:

    Saya nak beli ketone stick boleh ke , brape harga,,

    1. Maisarah says:

      harganya rm 27 utk sekotak

  2. sya says:

    ms period, stop dulu gn SD2 tp menu harian ttp seperti ms mengambilkan sd2, kalo kita buat ujian ketostick ni bole juga utk tau de pembakran lemak ker x?or hny buat ujian keto stick ni lps period smsa ambil sd2 sj?

  3. anieta says:

    salam, nak tanya ketone sticks bleh bli dimana?

    1. Azizi says:

      wslm, boleh beli dgn kami..awk di mana yea??

  4. ana says:

    Kat farmasi bleh dpat ke ?

    1. Azizi says:

      tiada kebenaran menjual di stokis..boleh dptkan dari kami pengedar yg sah dan mempunyai panduan terbaek..dan guide dari pengedar2 kami yg berpengalaman.

  5. siti R says:

    Salam. Macamana nak beli stick ni ye?

  6. ain says:

    Sy nak order. Macam mana ye?

    1. Maisarah says:

      boly klik pada pages hubungi kami dan direct call ke 0133807396/3695 atau boleh PM di Fb : siti maisarah bt yahaya

  7. sariza says:

    saya ni beli ketostick ni..awak ada jual x ?? hehe..boleh email saya harga ?? terima kasih

  8. mas says:

    Salam.. Apa yang perlu dilakukan sekiranya indaksi warna warna putih (negative) ?

    1. Azizi says:

      Wslm, sumber kabohidrat dlm badan masih terlalu tinggi..menyukarkan pembakaran lemak untuk berlaku

  9. Girlluck says:

    salam..

    bagaimana nak beli keto sticks ni? Macam mana nk oder dan buat bayaran? Harap dapat beri maklumat kpd sy. TQ.

    1. Azizi says:

      wslm…sms ke 013-3803695..boleh dpt di syarikat atau di farmasi yg terdpt ketostik tu..

  10. hafiz says:

    nak tnya nak beli online boleh berapa

    1. Azizi says:

      Maksud nya? Jika ade keahlian boleh terus order melalui system menggunakan kad kredit..tp melalui sy pun boleh..sms 0133807396 maisarah utk info harga dan produk

  11. nozie says:

    sy nk thu warna yg mane 1 elok sbnrnya???? yg dberithu cuma 3 wrna… tp yg ad 6 wrga…yg bgs small ke moderate???

    1. Azizi says:

      Boleh rujuk pd website sy di ruangan info produk..kami membuat promosi setiap pembelian alsd2 dgn kami..disertakan ketostik strip free

  12. Nyoman Sutawan says:

    Saya ingin beli ketostik (test ketone). dimana orang jual di Denpasar, Bali. Kalau di Kuala Lumpur apa ada yang jual dan berapa harganya. Apa bisa beli online. Tolong kasi alamat tokonya di Kuala Lumpur. Thanks.

    1. Azizi says:

      sudah menjadi ahli? sbb boleh direct beli melalui sistem.. kite juga punyai branch di jakarta. rujuk http://www.newimageasia.com.. punyai Facebook?? add kami di zeazizi@gmail.com

  13. sekin majid says:

    kalau sy nk bli byk brape harga??bleh ke bli secara byk

    1. Azizi says:

      Wslm…tiada masalah utk beli bnyk, malah jika jd ahli puan akan dpt komisen dr syarikat..untung baik, kne minat bizness..alpha lipid ni adalah platform biz ur..insyaAllah (“,)

  14. June says:

    Mcm mana nk bli ya?

    1. Maisarah says:

      boleh contact/whatsupp : 0133807396/3695 atau add admin di fb : siti maisarah bt yahaya dan like [age : Program iet Seimbang Alpha LIpid SD II (SD2) utk sebarang order dan bimbingan

  15. ina says:

    Ketone ni ada jual kat kedai2 jamu dgn product kat pasaraya x?

    1. Maisarah says:

      tiada..boleh dptkan di farmasi, atau terus PM order ke kami..

  16. yusniati says:

    salam..sy nk beli ketone strip…

    1. Azizi says:

      kami jual bersama alpha lipid sd2

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.