ALPHA LIPID

TESTIMONI PENGGUNA “Mencegah Lebih baik Dari mengubati”

Strok

Pn. Noraini(38 tahun)-Besut Terengganu

Beliau Mengalami serangan strok pada Oktober 2006 dan telah disahkan oleh Doktor tidak dapat berjalan sampai bila-bila. Setelah mengambil Alpha Lipid sebanyak 4 tin, perkembangan positif berlaku dan kini beliau boleh berjalan tanpa bantuan.

Kencing Manis

Mohamed Norawi(50 tahun)-Kota Bharu

Beliau adalah penghidap kencing manis kroniK (perlu insulin), tetapi setelah meminum Alpha Lipid selama 2 bulan, beliau tidak perlu lagi mengambil suntikan insulin dan tahap kencing manis beliau sudah stabil dan pulih.

BAYI JANTUNG BERLUBANG

Anak Encik Zul(8Bulan)-Pulau Pinang

Menghidapi masalah jantung berlubang dan masalah organ lain. Pada awalnya kisah anak encik zul tersiar dalam Metro,kemudian ada ejen alpha lipid menelefon beliau supaya mencuba produk Alpha Lipid.Setelah lebih 2 bulan menggunakanya, doktor kata tak perlu bedah sebab bayinya dah sihat.alhamdulillah..

RESDUNG/MIGRAIN/BISUL

Pn. Ezani(31tahun)-Selangor

Beliau mengalami masalah bisul (7tahun), migrain (13 tahun), sakit sendi (10tahun) dan resdung. Selepas 2 minggu menggunakan Alpha Lipid, tiada lagi serangan-serangan penyakit tersebut, malah beliau kelihatan lebih muda dari usia (awet muda)

LUMPUH 4 TAHUN

Pn. Safiah Ibrahim (65 Tahun)- Terengganu

Saya telah mengalami lumpuh(tidak dapat berjalan dan bercakap) selama 4 tahun. Setelah mencuba Alpha Lipid sebanyak 4 tin (4bulan) kini saya boleh kembali berjalan dan bercakap..alhamdulillah…

PENYAKIT KULIT/DENGGI

Cik Nurul (24tahun)-Selangor

Beliau menghadapi penyakit Alergik Dematitis sejak kecil yang menyebabkan gatal, kudis dan berbintikdi kulit. Namunpenyakit tersebut telah sembuh apabila beliau menggunakan Alpha Lipid. Selain itu, baru-baru ini beliau terkena denggi, virus tersebut mati begitu saja dalam beberapa hari.

GOUT

Hj. Ani Saad (70tahun)-Selangor

Apabila diserang gout, beliau tidak dapat berjalan dan kesakitan goutnya akan menyerang apabila memakan sebarang jenis makanan laut serta makanan berunsurkan kekacang. Namun, selepas mencuba Alpha Lipid selama 4 minggu, beliau sudah boleh menikmati kesemua makanan yang telah dipantang selama 25tahun dan penyakit gout beliau sudah pulih.

SAKIT LUTUT/MUDAH LETIH

Pn Zilla(30tahun)-Selangor

Beliau sering mengalami sakit lutut yang tidak diketahui punca. Setelah meminum Alpha Lipid selama 3 minggu,beliau menyedari lututnya sudah sihat seperti sediakala dan badanya juga terasa segar tanpa rasa mudah letih walaupun seharian bekerja.

 

lukaKESAN LUKA YANG SEMAKIN BAIK…PENGAMBILAN KOLOSTRUM YANG MEMBANTU UNTUK MEMULIHKAN SECARA CEPAT SEL-SEL YANG KEMBALI NORMAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 thoughts on “ALPHA LIPID

Leave a Reply