PROFIL

http://sd2.azhira.com/  hanya berfungsi sebagai saluran maklumat dan web sokongan untuk mereka yang ingin mendapatkan maklumat tentang produk pelangsingan Slim Diet 2, Kini dgn Formulasi Baru pd 2012 Alpha Lipid SD2 dan produk kesihatan alpha lipid keluaran syarikat N.Z. New Image Sdn. Bhd (Anak syarikat New Image International di Auckland, New Zealand). Kami BUKAN Pengedar Tunggal, kami merupakan PENGEDAR BEBAS yang berdaftar di bawah N.Z. New Image Sdn. Bhd. Bagi mereka yang ingin menyertai kami, segala syarat adalah tertakluk di bawah syarikat N.Z. New Image Sdn. Bhd. Lawati laman web syarikat di www.newimageasia.com.my

”Kami sentiasa Percaya kepada kelebihan diri..berfikiran positif untuk memajukan diri dalam perniagaan kesihatan..disamping niat hati yang ikhlas membantu sesama manusia sempurnakan hidup dengan menitikberatkan aspek2 kesihatan..juga memburu impian yg bukan lagi mimpi..doa dan tawakal seiring dgn semangat yg membara Kesihatan adalah anugerah Ilahi yang tidak ternilai buat kita..sempurnakanlah kesihatan kita agar hidup menjadi lebih bermakna kerana mereka yang sihat mempunyai banyak impian dan mereka yang terlantar sakit mempunyai satu kemahuan sahaja..benar, mati itu pasti, namun mahukah kita menderita sebelum mati menjemput ?? HAYATILAH prinsip “mencegah lebih baik dari mengubati”

Nak kurus+langsing+sihat?CUBA SD2. Dah kurus, Alami masalah kesihatan? CUBA ALPHA LIPID! Dah kurus+Sihat, nk kekalkan ? JADIKAN ALPHA LIPID SUPLEMENT! nak majukan diri,tambah PENDAPATAN selain gaji bulanan?SERTAILAH KAMI DALAM  BSNESS NI! 

P/S: SILA KLIK PAGES “HUBUNGI” UNTUK MENDAPATKAN STOK DAN MALUMAT PENGEDAR

SEBARANG PERTANYAAN HUBUNGI/SMS:

 Siti Maisarah bt.Yahaya/Mohd Azizi b.Ya Habib,
012-5856804(Sarah)/013-3803695(azizi)
Consultant/Manager New Image Sdn.Bhd. 
 
 
 Slim Diet


 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Leave a Reply