ALPHA LIPID SD2 dengan Pek Diet Mudah

Sachet Alsd2

 

KINI ALPHA LIPID SD2 BERWAJAH BARU DALAM BENTUK SACHET

Kepakaran kami adalah membantu rakyat Malaysia yang mempunyai masalah OBESITI dan tercari-cari produk Slimming yang “High Quality Efective” bila mana di Gunakan ia PASTI Selamat serta Menghasilkan Result yang memuaskan. Purata Penurunan dari Pengalaman kami dalam pemasaran dan memberi panduan (coaching) Alpha Lipid SD2 adalah sekitar 2-5kg per weeks.

KESAN DARI PERMINTAAN YANG TINGGI TAPI SUKAR MENGAWAL NAFSU MAKAN (“,)

Hasil dari sambutan Luar Biasa kepada Produk Slimming Alpha Lipid SD2 yang terhebat ini, Syarikat New Image International selaku pembuat dan di pasarkan Melalui Nz New Image Sdn Bhd telah mengorak langkah merekabentuk ” the Upgrading” the branding yang cukup bersangkutan paut dengan trends dan sikap/keperluan Rakyat Malaysia. Tujuan Utama nya untuk memudahkan pelanggan menggunakan produk dengan lebih tersusun dan teratur serta BERDISPLIN. Lepas ni, pelanggan tiada alasan lagi untuk terus follow kaedah penggunaan dengan berkesan.

Kebaikan Alpha Lipid SD2 Sachet.

Membantu menurunkan BERAT BADAN, ianya sebagai MEAL SUPPLEMENT!! Lebih memfokuskan kelebihan ianya di bentuk dalam sachet:

 • Lebih Hyegine – Kerana perlu membuka dengan mengoyakkan untuk di gunakan.
 • Baik untuk mereka yang sudah MENDAPAT BERAT IDEAL, tapi masa-masa tertentu memerlukan ALSD2
 • Lebih Mudah di URUSKAN, Hanya boleh bawa peket2 dan masukkan KEDALAM HandBeg (“,)
 • TIdak Mudah Berlaku KONTAMINASI berbanding dalam tin, seperti percikan air ke dalam tin, dan juga tangan yang basah ketika mengambil ALSD2 dlm tin dan boleh menyebabkan tercemar dan rosak.
 • Lebih selamat..tiada ISTILAH Tin KEMEK.
 • MUDAH UNTUK BUAT BUDGET..Hanya Kira berapa sachet lagi yang tinggal dan terus buat order..tidak teragak lagi.. Sangat-sangat efektif..

CARA PENGAMBILAN.

MASIH LAGI SEMUDAH A.B DAN C (“,) DAN LEBIH MUDAH BILA KITA MENGAMBIL ALSD2 SACHET.

 1. LANGKAH 1 : Bukak sachet, Masukkan ke dlm SHAKER dan campurkan ke DaLaM 200/250ml air sejuk.
 2. LANGKAH 2 : Goncangkan dan MINUM.

AWAS!!! JIKA ANDA BERDIET DENGAN ALPHA LIPID SD2 SACHET.

 • KURANGKAN MAKANAN BERLEMAK – TIDAK HANYA BERDIET ALSD2 SAHAJA.TAPI AMALKAN DALAM PEMAKANAN HARIAN KITA.
 • KURANGKAN GULA KERANA IANYA PENYUMBANG PENAMBAHAN BERAT BADAN JUGA, GULA TERSELINDUNG DALAM MAKANAN BERKABOHIDRAT JUGA.
 • IBU MENGANDUNG – ADALAH TIDAK DIGALAKKAN UTK MENGAMBIL APA2 PRODUK PELANGSINGAN, BOLEH RUJUK PAKAR PEMAKANAN IBU MENGANDUNG YANG PERNAH KITA BINCANGKAN.

BOLEH DAPATKAN ALPHA LIPID SD2 SACHET SEKARANG!!!

HUBUNGI KAMI DI 0133803695 AZIZI DAN 0133807396 MAISARAH

Leave a Reply