MINAT BISNES?

JOM SERTAI KAMI MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DGN BIMBINGAN DI BAWAH KUMPULAN TeratakTEAM

Learning….Do….& Action!!!! Call Now… Jgn Bertangguh~

website sygJadikan ianya sebagai sumber PENDAPATAN anda juga ! Apakah GANJARAN dan FAEDAH menjadi Pengedar. Anda sendiri telah saksikan bagaimana Alpha Lipid yang tidak dikenali 3 tahun lepas kini telah mendapat permintaan ramai. Dulu bermula tanpa testimoni, tanpa bukti kejayaan, kini semuanya telah ada. Permulaan produk PENURUNAN BERAT BADAN iaitu SD2 dan Kini Terbaru Alpha Lipid™ SDII™  ini juga sebijik sama ketika bermulanya Alpha Lipid satu ketika dulu. Bermulanya MEI 2012, Alpha Lipid™ SDII™ (SD2) mula dipasarkan secara agresif, ambil peluang ini, anda adalah pioneer! JUTAWAN adalah MILIK ANDA!!

BONUS ROYALTI 2 KALI SETAHUN

———————————————————————————————————————————-

Segala Maklumat Lanjut Boleh Membuat Pertemuan dengan Kami Untuk Mengetahui Kelebihan dan Cara Menjalankan Perniagaan Kesihatan ini, dgn Kekuatan Produk yang Sangat2 berkualiti…

Marketing Plan

123 thoughts on “MINAT BISNES?”

  1. fathiem yahya says:

    sy nk jadi ahli…nk beli sd2 harga ahli….sbb .nk gne sd2…

    1. Azizi says:

      Boleh fathiem..awak sms ke 0133807396 yer,risau sy tak perasan klau kat web ni 🙂

      1. Amizah Md. Shah says:

        sy pun nk cuba…tp kalo beli satu tin jer dulu Alpha Lipid SDII boleh ker jadi ahli n beli dengan harga ahli??

        1. Azizi says:

          Boleh je jd Ahli utk dptkan harga ahli..Klau nk buat Bizness pun bole, sume kami sudi kongsi kan peluang yg baik nie.. boleh sms/call 013-3803695 thanks..

  2. najihah says:

    salam. sebulan ikut kiraan company tu macammana?maksud saya ikut tarikh mana?

    1. Azizi says:

      wslm, ni puan nik dari sandakan tu kan??dari tarikh puan nik dpt ID number yg diregister pd company..puan nik boleh interaksi dgn SMS or email saya, saya akan uruskan utk puan nik menjalankan perniagaan dan saya akan guide cam ne nak buat pelan perniagaan nie..:)

  3. Hanny says:

    Salam
    Azizi/ sarah

    ish cam mana nak mula bzness nih…

    1. Azizi says:

      Waalaikumsalam..
      Untuk memulakan bizness ni mudah sgt22..lngkah pertama perlu ade keahlian ID dgn NZ Image Sdn Bhd (RM60), dgn keahlian ini awk layak membeli dgn harga keahlian awk menggunakan ID awk..Selepas itu awk perlu membuat belian terus pakej supervisor sbnyk 3000pv utk permulaan bizness serta merta melayakkan awk mendpt rebate 25% drpd pv utk belian seterusnya, manakala seterusnya awk akan dpt 25% smpi bila2 serta layak mengumpul jualan utk mendpt Royalti Jualan sbnyk 2 kali dlm sethn..royalti ini seperti penganugerahan hasil kerja keras usaha jitu membuat jualan dan rangkaian. sungguhpun begitu tanpa rangkaian pun boleh melayakkan bonus. tp focus utama bukan bonus semata-mata, tp sekadar pendapatan bulanan juga memadai dan dgn sendirinya bonus akan dtg.. sebab setiap jualan akan memperolehi 25% drpd pv. berikut merupakan contoh pengiraan mudah:

      Cth dengan belian Permulaan Alpha Lipid SDII/Colostrum Alpha Lipid RM150 = 101pv.

      1). 30 tin @ 5 kotak (rujuk page minat bisnes) iaitu 3300pv (automatik supervisor) = So lebih kurang Modal RM4500 (investment awak)
      2). Untung Runcit iaitu setin RM180(runcit) – RM150(ahli) = RM30 x 30 tin = RM 900 awak dpt
      3). Bonus awk Menjadi Supervisor = RM 299 awak dpt
      4). Jumlah Pulangan (Investment tolak yg awk dpt) = RM 1,199
      ————————————————————————————————————————————–
      Untung bersih awak dari investment td dpt…………………………………… = RM 1,199 Sebulan 😉 atau setahun
      Daripada pelaburan awk RM4500 dlm sebulan tu,awk terus dpt keuntungan bersih spt di atas. Manakala untuk bulan seterusnya akan dpt lagi tinggi iaitu rebate 25% setiap Pv tin lebih kurang RM25.25 setin + RM30 (Untung Runcit RM30 iaitu RM180runcit – RM150ahli) so akan dpt RM55.25 utk setin..even awk jual harga ahli pon rebat ttp awk akn dapat setin rm25.25..mmg byk sbb xde lg produk yg kita jual dp sbyk ni..alhamdulillah bulan jun kami dah jual hampir 160tin tnpa modal kerana modal awal rm4500 dah lama balik xsampai sbulan ms mula2 wat biz ni..Kekuatan bizness ni ialah pada kekuatan produk dan repeat order yg tak putus-putus (alhamdulillah),dgn permintaan yg memberangsangkan..kerana Industri Penurunan Berat Badan Mahupun kesihatan sesungguhnya sgt22 terkenal di dunia.

      Ini cth utk perbandingan dgn Hanya Menyimpan duit shj.
      Jika Simpanan di ASB Modalkan RM4,500 pulangan Sethn dpt 7% iaitu dpt RM 315
      Jika masuk ASB RM4,500(januari) di akhir thn akan dpt RM315(december) so 12 bulan hanya utk return RM315 tp di Bisness ini hanya dlm sebulan boleh capai RM1,199 (insyaAllah)

      1. im says:

        salam ye en azizi .. nak tanya sikit. Yg kena beli 30 tin dlm tempoh sebulan tu ialah dlm masa sebulan bermula dr saat membership aktif ker atau tak kisah ler bila2 pun ? membership RM60 tu mmg seumur hidup ker ? lagi satu, en azizi ngan kak maisarah ni dr KL ker ?

        1. Maisarah says:

          wslm..sebulan tempoh utk supervisor tu bkn ikut membership date..tp ikut closing date tiap2 bln ikut calendar syarikat..sbg cth bln ji closing date 30hb/10 kna pastikan belian atau juaan 30tin@3000pv/gv bfore closing utk memulakankan income yg maksimun sbg pengedar..syarat tu hnya sekali seumur idup..bg yg ajli rm60 tu yups keahlian seumur hidup xperlu renew tahunan..:-) jika nk nota yg lebih lanjut sy akn emel

  4. Hani says:

    Salam
    Azizi/Sarah

    Saya faham penerangan Azizi tu..saya memang ahli daftar melalui Sarah dulu…..oh tinggi juga ye modal tu….kalau ada modal nanti saya akan cuba..tq ya.

  5. azlin says:

    saya nk tnya..sy ahli tp sy beli satu2 sbb xde modal..brape harga 1 tin yer..

    1. Maisarah says:

      1 tin rm 150:-)

  6. maria says:

    sy nk beli dgn harga ahli boleh tak sbb sy dr kuching sarawak,.sy pun bminat jg nk jd ahli tp awak jauh,dpt ke guide sy?.

    1. Azizi says:

      Sy cukup sgt2 membantu mereka2 yg jauh..boleh order dgn kami,segala note panduan akan kami berikan.malahan website kami pun sentiasa update di kemaskini maklumatnya.so jg takut boleh menjadi ahli dgn kami yea.. sms ke 0133807396 k.ct

  7. wardina says:

    Sy nak cuba 3 tin tapi nak harga ahli boleh tak? Kalau ok baru masuk jadi ahli.

    1. Maisarah says:

      Kita menjual pd kadar ahli,then jika berkesan dan berminat nk menjadi rakan bizness kami boleh la jd ahli utk mendptkan ID number dan layak membeli brgan new image pd kadar harga ahli.

  8. MUSTAPHA says:

    Salam. sy nk tanya klu sy da daftar jd ahli…bagaimana sy nk buat order utk masa akan dtg?

    1. Maisarah says:

      wslam..rgster awk sy uruskan..dan if awk nk oder dan berbizness pd ms depan km akan uruskan..tp kalo awk dah berbiz sya kan guide cara nak wat pembelian samada ke HQ atau secara online sbb awk dah ada id number:-)

  9. eida says:

    Salam, sye berminat nak mencuba product ni dan nak tahu bagai mana cara nak jadi pengedar, berapa modal, ada guide tak camne nak mulakan perniagaan. Bole emel info pd sye? dan sye nak tahu harga utk pakage sebulan ALSD2 ni.

  10. mummy says:

    Salam….lau kita da jadi ahli,den ada org nk order dgn kita,adakah untung yg kita dpt bdasarkan brapa tin g kita jual?saya mmg bminat nk buat bizniz ni tp xckup modal….mcm mn….blh advise tk…..sgt2 berminat….

    1. Azizi says:

      Siapa yea??Jadi ahli dlm kumpulan kami???sila sms ID number ke no saya 013-3803695..dlm kumpulan kami,kami akan mengajar cara dan kaedah membuat dan menjana kewangan serta pendapatan yg luar jangka,bermodalkan ahli shj.InsyaAllah..

  11. Eidah says:

    Salam. Saya berminat nak jadi pengedar alsd2. tolong berikan info mcmana prosesnya. Tq..

    1. Maisarah says:

      wslam..sy dah emel boleh cek yer:-) dan boleh contact sy terus sekiranya berminat 0133803695/7396

  12. qaidah says:

    saya berminat nk join, tapi tak reti untuk jual semula n xde modal sebanyak 2..

    1. Azizi says:

      Salam, sy dh email pd awk… jgn risau, pelbagai kaedah kami boleh ajar..kami memerlukan ramai pengedar, kesan dari kualiti produk dan permintaan tinggi pelanggan, terutama di kawasan KL>

  13. azmi says:

    saya berminat nak niaga…tapi modal dia besar tak mampu

    1. Azizi says:

      Kami dh email…mengenai modal ianya tidak lah besar dgn nilai unlimited income yg bakal di perolehi jika bersama kumpulan kami.. so istilah tiada modal kami still boleh beri tunjuk ajar utk mendptkan kelayakan membina rangkaian perniagaan..hubungi kami segera utk keterangan..Sekadar bertulis di website tidak memberi fahaman tepat, kita boleh berjumpa utk penerangan or call je kami..

  14. murni says:

    Salam,
    saya berminat nak jadi pengedar, tp belum cukup yakin sbb saya rasa benda2 macam ni ada trend. dan biasanya org yg awal2 kita mmg nmpk kejayaannya (dari segi pulangan kewangan) tp correct me if i’m wrong, cuma pendapat saja. Mungkin Puan Maisarah blh bantu yakinkan saya?
    Terima kasih 🙂

    1. Maisarah says:

      Waalaikumsalam murni,
      Alhamdulillah…Sejak berkecimpung dlm perniagaan ni sejak awal 2010 tak pernah pun kami menganggap ianya trend or bermusim (“,) sbb kekuatn bizness ni produk yg berkualiti dan sungguhnya memang telah di paternkan .. Ikhlas kami katakan yg pendpatan sampingan kami tak pernah putus sejak hari pertama register hampir 2 tahun lps, konsisten je.. Utk makluman murni, sy mmg tidak berminat asal nya dgn perniagaan seperti ini, tmbh2 ramai sgt kwn2 yg mmg ajak join biz MLM ni..berpuluh2 kali ajakan,mcm2 nama biz dan beratus2 kali sy tolak dan xminat..hehehe..sbb ms tu mind set sy mmg xminat biz marketing sbb bila pegi talk asyik cerita kekayaan tp perihal produk2 samar2 je..tp dtg nya bisness ni mmg sy sgt222 minat dan jatuh cinta dgn produk ALPHA LIPID LIFELINE DITAMBAH DIET YANG PENUH NUTRISI SD2 DAN SEKARANG GABUNGAN ALSD2 :-),biz ni xsembunyi produk, apa yg dicerita semua betul dan testimoni2 semua mmg original sbb produk sgt berkualiti dari new zealand.. dari pengguna,bisness ni dtg sendiri pabila ada perubahan, mula la ade yg tanye,nak cuba,suruh beli,suruh order, lps tlg beli, repeat order pun gn sy…that y sy wat kptusan join biz ni hingga skrg dan sgt konsisten..psal biz dan marketing dari zero kami ceduk ilmu skit2..rupanya marketing ni mmg penting dalam pernigaan, cuma org yg handle tu la telah menfobiakan kita semua (dulu sy “say no to MLM,sgt kebal..hehe)…prinsip saya xpnh memaksa2, citer pasal biz kalo org xtanya..xde istilah pujuk2 sbb sy dulu xsuka masa dipujuk masuk mcm2 biz dulu..tapi alhamdulillah dlm biz ni ramainya org yg nak wat biz dan pengedar tmasuk kwn2 yang cari sy suruh cerita pasal biz:-)

  15. murni says:

    Terima kasih Puan Maisarah for ur reply.
    Agree dgn apa yg Puan ckp, ade MLM yg produknya x jelas, lebih kepada mencari ahli baru. Saya x nafikan, produk mcm alpha lipid sd2 ni lebih mudah di pasarkan..yelah bab2 nk kurus ni kan, cepat je( termasuk saya sendiri).
    Boleh x puan emailkan penerangan lanjut bagaimana nak jadi ahli and pengedar? Kalau ada tips2 or marketing strategi pun bagus jugak 🙂 . Modal, InsyaAllah ada cuma tulah saya mungkin x yakin pd diri sendiri dan risau tak ada strategi yg baik.
    Terima kasih 🙂

    1. Azizi says:

      Maisarah dh reply ke email ur yg di berikan tu…Sila rujuk yea..Pasal invest dgn modal jgn risau, kte nye produk sgt2222 berkualiti…memang berkesan!

      1. murni says:

        dah, thanks!. sedang berfikir ni. InsyaAllah 🙂

  16. Salasiah says:

    assalamualaikum….
    Saya berminat nak order ALSDII dengan harga ahli (Tapi sekarang xnk jd ahli lagi). Lepas tengok keberkesanan baru saya nak jadi ahli@rakan biz(InsyaAllah). Boleh tak. Saya nak order 2 tin. Brp harganya + postage.

    1. Azizi says:

      Waalaikumsalam..kami dh reply on ur email..mengenai rakan bizness, kami di sd2.azhira sentiasa sudi berkongsi menjana pendapatan mencecah 4angka, 5angka dan seterusnya insyaAllah..yg penting istiqamah dan ikut apa yg org berjaya dlm bizness ni buat..insyaAllah (“,)

    2. Maisarah says:

      wslm..salasiah
      adakah awk dh berurusan ngn km..maaf sy terlepas pandang ptnyaan awk..jika dah berurusan ngn pngedar lain its ok yer..good luck:-) maaf ye taw

  17. Rubaina misah says:

    Salam Cik Maisarah, blh email saya macam mana nak jadi ahli dan saya berminat dgn bisnes ni, please provide and guide macam mana nak mulakan dan cara bisnes ini…saya asal dr Kota Kinabalu, Sabah TQ

    1. Maisarah says:

      wslam..puan sy dah emel..boleh cek yer:-) dan hubungi sy yer if bminat dan srg ptanyaan lanjut

  18. nooraini says:

    Salam….sy nak tnya mcm mana nak mndaftar tuk mnjadi ahli dan blh tak terangkan pada sy dgn lebih detail ttg bisness ni…tima kasih.. 🙂

    1. Azizi says:

      Wslm,boleh berdaftar dgn kami..Cuma maklumkan ke 0133807396 nanti lepas register akan dpt ID number dan dpt rebate..Jika belian capai 30 tin @ 3000 point value. akan lengkap, serta layak mendpt komisen tinggi terutama RM25.25 setin. 30tin ni terkumpul sebulan iaitu bermula 1hb oct – 27hb oct,pd november jd Supervisor..Boleh rujuk website kami di http://www.sd2.azhira.com under minat bisness yea..

  19. Ahmad says:

    Assalamualaikum. I’m interested, please guide me? through e-mail. I’m from Shah Alam, Selangor. reply ASAP thank you so much 🙂

    1. Azizi says:

      Waalaikumsalam..owh sure..kami memerlukan rakan bisness a.k.a pengedar..ur stay in shah alam? i rase kite boleh set utk jumpe plan for bisness and simple marketing..untuk maklumat yg tepat dari kami yg berpengalaman dlm perniagaan ini.

  20. awin says:

    salam,

    saya berminat dgn bisness ni, blh emailkan saya cara2 utk jadi ahli dan bagaimana nak start dgn bisness.

    1. Azizi says:

      Waalaikumsalam..owh kami mmg memerlukan pengedar utk terus menggerakkan produk yg sgt2 berkualiti ini.. how start to bisness? very simple (“,) awin perlu berdaftar sebagai ahli terlebih dahulu..ni no fon 013-3807396 maisarah or Azizi 013-3803695.. Sms ke kami nama penuh,alamat,kad pengenalan,no fon dan email.. Segala detail ni akan di daftarkan ke syarikat..utk melayakkan awin mendpt ID number dan Starter Kits for info syarikat dan bisness..apb.sume ini lengkap, kami akan terus berhubung dgn awin utk plan strategi start the bisness..InsyaAllah berkat doa,usaha dan tawakal dlm berusaha tu..pendapat boleh menjangkau 1-3k.. tp sume tu dgn usaha dan ade sifat,ingin belajar dan terus belajar..istiqamah 🙂

  21. ariel says:

    salam..sy pn berminat nk jd pengedar..ble x tuan terngkn mcm mn nk jd ahli dan memulakan bisnes ni..tq

    1. Maisarah says:

      wslam..insyallah sy akan emel secara detail mengenai peluang biz ni ye..

  22. mohd afizal says:

    Assalamualaikum…
    Saya nak join jadi ahli boleh?
    macammana nak buat?

    thank.

    1. Azizi says:

      Waalaikumsalam…
      Just sms ke 013-3807396 Maisarah..
      Sume particulars ur
      Nama:
      Alamat:
      Email:
      No fon:
      No.IC:

      Klau sms ke fon yea.. keahlian Hanya RM60 (Semenanjung Malaysia)…Nanti anda akan terima ID number..Kos penghantaran RM20 (maklumkan skali lokasi nak di hantar)

  23. eda says:

    assalamualaikum. I confuse le. Dlm promo kata keahlian percuma tapi ada juga terbaca keahlian rm60(SM). 2 scoop x4 kali sehari so 2tin dlm bronze package tu boleh last berapa hari? Kat Kuantan takde wakil ke? Tq

    1. Maisarah says:

      wslam..keahlian percuma tu sy xsure sbb sy xpenah buat tawaran keahlian percuma..sekiranya nak mendaftar ahli bersama kami..kami akan memaklumkan yuran ahli utk seumur hidup rm60 iaitu cas dari hq kpd ahli2 bru..mungkin promosi yang dimaksudkan tu ialah cara dan kreativiti pengedar2 lain utk mempromosikan keahlian dan produk…bila berdftar ahli anda layak mendapat id number utk sebarang urusan pembelian dan komisen

  24. jamiah says:

    nak tanya macam mana nak jadi ahli.

    1. Maisarah says:

      boleh hubng sms sy di 0133803695/7396 utk uruskan proses dftar ahli:-)

  25. iza says:

    Saye dah cuba product ni and dlm masa tak sampai seminggu result sangat membanggakan. KAK!!! nak join······· O:-)

    1. Maisarah says:

      noleh bangaaat sih..tuunggggu hujung minggguuuu…:-)

      1. iza says:

        lorh. . udah ngomong indon pulak, okeyyyy i’m waiting. . . cik abg iza pn nk ikut iza gak g jumpa akak. . .

  26. Elli says:

    Salam….
    Setelah sekian lama saya ingin mencuba ALSD2 ni tetapi belum ada kesempatan dan keyakinan diri..ttp bila saya baca msg2 dan komen di sini buat saya jd tertarik untuk mencuba. Boleh tak saya beli dgn harga ahli?

    1. iza says:

      sila beli kak, hubungi puan maisarah(0133807396). . sy pun dapatkan dari die. die akan bantu guide kita. tgk sy dh lost 7kg hanya dgn 1 tin.selamat mengoder kak. . . 🙂

  27. lin says:

    Assalamualaikum…

    Saya kemusykilan sikit. Tahun lepas saya ada beli Susu SD II secara online. Saya beli 4 tin dengan harga RM 450 dan free postage tapi saya tak pasti samada saya terus jadi ahli @ tidak. Boleh ke pihak di sana check keahlian? Terima kasih…

    1. Azizi says:

      Menurut data yg diberi…lin belum jadi ahli, Sbb belian utk SDII tu RM108x4.. then register ahli RM50..N maybe free member mase pembelian dulu dari pengedar tersebut..Dan berkemungkinan pengedar tersebut tidak bertanggungjawab mendaftar keahlian awk… boleh cume check dgn HQ di talian 03-20359999 Newimage Malaysia..Berhubung dgn mereka dan berikan No.ic pd mereka..Sekiranya Feedback -ve dan tiada keahlian.hubungi kami di 013-3807396 maisarah utk urusan pendaftaran ahli seterusnya mendptkan ALSD2 dari kami..dgn belian 4tin, lin layak dpt rebate komisen sbg ahli.

  28. mas says:

    salam…kak boleh tak emailkan pada saya cam ne nak jadi ahli n wat biz…saya cam minat nak try tapi takut tak berkesan sebab da cuba mcm2 produk…leh tak bagi info…tq…

    1. Maisarah says:

      boleh sms email kt akak…?as a remind akk,coz mggu ni sibuk skit weekend pindah umah.ni no akk 013-3807396

  29. tina says:

    Aslkm maisarah.sy nk join bisnes ni.leh email info n markerting plan tak?pastu camne nak jumpa utk dgr bisnes ni ye?sy tinggal kat sempadan phg n negeri 9 (spg pelangai).ade dealer kt situ/berdekatan situ tak.?please guide me utk diet coz i br beli 1 tin n plan to continue.tqvm maisarah

    1. Maisarah says:

      Wslm,boly cek emel yer:-)

    2. Maisarah says:

      sy dah reply dan bagi note pada emel anda:-)

  30. huda says:

    sy berminat nk bt bisnes ni..ada tak ejen area k/trg @ marang supaya sy senang nk berurusan & memulakan bisnes ni..

    1. huda says:

      sy berminat nk bt bisnes ni..ada tak ejen area k/trg / marang supaya sy senang berurusan & memulakan perniagaan..

      1. Maisarah says:

        wslam..huda yg commend dlm chatbox kan? sy dah reply..maaf agak terlewat:-)

    2. Azizi says:

      bg sy, terus melalui kami pun mudah..kite gunakan medium IT, social media utk berinteraksi..Disamping tu kite ade kumpulan secret group under azhira.com coz info, knowledge, sharing dan motivation akan sentiasa di terapkan setiap2 hari oleh bizness2 partner kita..Bg sy, produk mmg di KL, dan base sy di KL so mudah utk rakan2 pengedar berurusan dgn kita..Jika kelapangan kita boleh bertemu di terengganu..pokok pangkalnya mmg hati utk berbisnes, kami akan ajar dan beri ilmu sepenuhnya..insyaAllah.. ni contact number kita 013-3807396 Maisarah..Hubungi la utk sembang2 kenal lebih rapat (“,)

  31. Faizah says:

    salam,
    akak i am really interested in doing this business, sebenarnya saya ni seorg pelajar IPTA sebagai pelajar boleh ke sya join bisnes ni dan kalo sya join mcm mn sya nak start utk jual susu ni.boleh ke akak guide sya?? sya berminat utk bwat income tambahan sya sebagai student. boleh akak bg tunjuk ajar pada sya mcm mn nak start business ni?

    1. Maisarah says:

      wslam..
      adik akak dah emel shornote biz..add akk di FB : siti maisarah bt yahaya

  32. madeleine says:

    saya bminat nak jadi ahli…boleh terangkan cara2nya

    1. Azizi says:

      caranya mudah je…Sms ke kami di 013-3807396 maisarah..utk keahlian RM60 (bg nama penuh,alamat,no ic, telefon dan email)..Kami akan daftarkan dan keahlian akan memperolehi ID number..Layak utk jd pengedar jika point terkumpul mengcukupi dlm sebulan !!!

  33. dean says:

    Salam. Pejabat saya di sekitar Midvalley, iaitu berhampiran dengan pejabat New Image. Soalan saya, sekiranya saya berminat nak jd ahli dan beli produk SDII ni, boleh ke kalau saya direct je pergi ke pejabat New Image kat Midvalley dan register terus sebagai ahli kat situ?

    terima kasih.

    1. Azizi says:

      A-20-1 to A-20-2 Tower A, Northpoint Offices
      Mid Valley City, No 1 Medan Syed Putra Utara
      Kuala Lumpur, 59200, Malaysia
      Phone: +60 3 2035 9999
      Fax: +60 3 2035 9800
      Email: myhelp@newimageasia.com
      Orders: myorder@newimageasia.com
      Website: newimageasia.com.my

      Boleh je direct..borang keahlian sy dh email kan.. klau dh smpi opis tp tak clear, call terus ke 013-3807396 or 3695..tp pd borang yg sy attachkan sudah mencukupi..

  34. wannur says:

    sy berminat nak buat bisns ni.. tp kekurangan ilmu dr segi marketing n modal.
    harap beri maklumat kpd sy..

    1. Azizi says:

      Kami di sd2.azhira.com TEAM sedia membantu..ilmu marketing mmg kami leh sertakan..Soal modal terpulang utk anda memilih 🙂

  35. fatin says:

    sy nak jdi ahli…tpi boleh x sy cari org..pastu syarikat yang tolong pos kan kat diorg?boleh bgth cam mane?

    1. Azizi says:

      Boleh..simple je tu..hubungi sy utk cara nya..yg penting awk ade ID number yea..mudah utk urusan dgn syarikat.. sms ke 013-3803695 utk kite berinteraksi… sy akan daftarkan keahlian awk..

    2. Maisarah says:

      insyaAllah mcm2 cara kita sbg pngedar utk menjual produk ini secara sah dan tidak melanggari peraturan..

  36. teena says:

    sy pernah amik sd2 ni n sy tau mmg berkesan..ofismate pn terpengaruh dan ingin mencuba sekali.igt nk join biz ni.tp xtau cmne caranya..
    kalau blh share ngn sy cara2 nya…tq 🙂
    sy berada di shah alam..

    1. Azizi says:

      Caranya..teknik nya ade bersama Kumpulan kami di TeratakTEAM..segala informasi kita akan kongsikan bersama dgn group kita..bg yg positif ingin mendptkan pendapatan tambahan kami mmg tak lokek utk terus berkongsi dan menunjukkan peluang serta cara..Kami pengedar sah yg konsisten terus memberi perkhidmatan rundingan penggunaan produk kpd rakyat malaysia yg memerlukan..

    2. Azizi says:

      sy dh emailkan…klau boleh sms/call ke 013-3803695 or whatsApp ke 017-2708122..sy org klang 🙂

    3. Maisarah says:

      sy dah emel yer:-)

  37. baizura says:

    salam..sy brminat jd pngedar…cmne?

    1. Azizi says:

      Wslm,kami memang memerlukan pengedar kami di pelusuk kawasan..agar client dari http://www.sd2.azhira.com dpt mudah produk terus dari pengedar yg sah berdaftar dan berinformasi..kami bekerja secara kumpulan dan mempunyai personal coaching utk memastikan matlamat perniagaan dan kesihatan di landasan yg sebenar bersama NZ New Image Sdn Bhd.. ni no telefon kami di 013-3803695/7396.. sms,call or whatsapp ke 017-2708122

    2. Azizi says:

      wslm…sy dh email kan utk kite mudah berinteraksi..

    3. Azizi says:

      sy dh emailkan..klau leh sms/call ke 013-3803695 or whatsApp ke 017-2708122..kite punyai group utk terus membimbing dlm menjadi pengedar dan insyaallah boleh success

    4. Maisarah says:

      wslm baizura,sy dah emel

  38. rose says:

    salam…saya bermnt nak jd ahli n pengedar….bleh email cara2nyer?

    1. Maisarah says:

      wslm..sy dah emel:-)

  39. linda says:

    salam sis.boleh email cara2 jd ahli n pengedar? Tqvm..

    1. Maisarah says:

      wslm linda..
      cek ur inbox..kami da emel:-)

  40. iela says:

    salam…saya berminat nk jd ahli n pngedar…. blh tahu caranya?

    1. Azizi says:

      Wslm sy PM

  41. ct says:

    Salam.sy baru mnjadi ahli bln dec ni.sy nk berjaya mcm org lain juga.bole tjuk ajar kan?

    1. Azizi says:

      Wslm…erm cuba check berdaftar dgn siapa..Sbb ini bisnes network marketing, org yg daftarkan zuhida tu boleh membantu utk melaksanakan perniagaan ni, tp klau masih belum berdaftar dan minat menyertai kami boleh hubungi kami terus yea utk bimbingan dan panduan..Jika bukan dari rangkaian saya, memang saya tak dpt tahu utk check ID zuhida..

  42. que says:

    salam ,

    boleh emailkan guide utk join ur group? keahlian n nk buat bisnes.. tq

    1. Azizi says:

      I PM…check email

  43. juerayhan says:

    salam,

    Saya rasa berminat nak jd ahli dan ingin cuba biz nie. Boleh tak emailkan saya secara detail bagaimana biz nie berjalan? And sy nak taw jugak camne cara paling bkesan untuk jana pendapatan dgn biz nie..

    TQIA

    1. Azizi says:

      Sy dan bgkan panduan…selain tu kite terus berhubung yea.sy nk bantu . insyaAllah

  44. Mashi says:

    salam, saya berminat nak cuba alsd2, boleh email cara nk buat biz ahli dengan pengedar, tq

    1. Azizi says:

      Wslm..cara nk buat biz..ade beberapa kaedah..nota sy dh berikan.hope terus berurusan dgn kami utk info yg kebih detail..keahlian RM60 akan peroleh ID dan barangan ahli..

  45. NURUL says:

    Saya bminat sgt nk jadi ahli n buat bushes ni…plz guide me mcmna nk mula kan business ni..tq..I dri s.alam

    1. Azizi says:

      Sy boleh guide sgt2, please sms segera ke no sy 013 3803695 utk info lanjut..awal januari permulaan baik, jgn berlengah..sy akan tunjukkn kenapa perlu on segera..

  46. amin says:

    salam…saya berminat nak join perniagaan ni…tapi tak tau camana nak jual…modal tu ada..saya dok di pahang…leh tak tunjuk cara bagaimana nak mula???

    1. Azizi says:

      wslm..yup kami di teratakTEAM mempunyai support group utk memasarkan produk dgn konsisten..Sy emailkan info yea.

      1. amin says:

        dah send email ker…say cek takde pun dalam inbox

  47. syuhada says:

    salam , boleh tak terangkan macam mana nak menjadi pengedar tapi saya tak tahu macam mana nak jual.

  48. syuhada says:

    salam macam mana nak jadi pengedar boleh beri keterangan lebih lanjut tapi saya tak tahu macam mana nak jual

    1. Maisarah says:

      wslm..boleh cek emel kami akan attachkan note ringkas..permulaan biz ni sgt mudah dan simple..kami akan beri sgala tunjuk ajar..boly juga add kami dalam fb dan whatsupp ke : 0172708122 utk berkomunikasi..

  49. Iswari says:

    saya pun nak cuba….. kalau nak beli satu tin saja dulu, boleh ke jadi ahli dan beli dengan harga ahli?

    1. Maisarah says:

      boleh:-)pls sms me for more detail

  50. yusmawati says:

    Salam. Sy dah turun 10kg. Kawan2 pun dah tegur. Mcm mana nak jual ea?

    1. Maisarah says:

      wslm..:-)
      wahhh tahniah 10kg tu dah loss..pasti ramai yg tegur..kbnyakan pngedar kami asalnya jd pengguna je kunun2 xreti berniaga..last2 sampai jemu org asik tnya kurus mkn pa dan siap oder lg terus ” terpaksa jd pngedar”..hehe

      puan boleh sms sy 0133807396/3695 atau add sy di fb siti maisarah bt yahaya/mohd azizi bin ya habib atau whatsupp : 0172708122 utk kita sosek2 psal biz ni..:-)

  51. cik nur says:

    slm. nk try biz ni.

    1. Azizi says:

      Wslm, insyaAllah kami boleh ajar dan bantu..Serta beri tunjuk ajar.. cik nur di mana yea.. Ni no fon sy 013-3807396 dan Whatspp sy 017-2708122

  52. sandy says:

    saya nak register jd ahli..

    1. Azizi says:

      Sy boleh uruskan esok..Sms detail awk spt nama,alamat,no ic, no fon dan email ke 013-3802695..pendaftaran keahlian RM60 dr sbg ahli sandy juga boleh target menjadi rakan niaga@berbisnes dgn produk2 alpha lipid.. ni no akaun sy 102184013086 MBB Siti Maisarah Yahaya

  53. Alice kassim says:

    Nak join group.sy dr miri sarawak,house wife.mcm mna mok dpt info n ready stock lau ada order..
    Pelan pemasaran bebas ka.boleh
    tolong sy..excited mok ubah gaya hidup sihat dan bebas belenggu kewangan

    1. Maisarah says:

      hy alice..
      kami amat mengalu-alukan lebih ramai pengedar dari sabah dan sarawak utk bersama2 bantu untuk menyelesaikan permasalahan kesihatan,berat badan dan juga utk menambahkan ekonomi keluarga dengan menyertai perniagaan nertwork marketing ni..pakej sbg pengedar bermula sbg supervisor dan syarat menjadi supervisor :

      1)belian 30tin dalam tempoh sebulan (rm160 X 30tin : price sarwak 1tin = rm160)..perjalanan biz anda bermula sbg supervisor..slps belian 30tin dlm sebulan.anda layak mendapat rebat 25% bg setiap tin utk semua produk newimage selagi id anda aktif:-)…sbg cth = 1 tin alsd2 = 101 PV, rebat anda = 25% X 101 = rm25.25…..

      *selain rebat tetap 25%, bermacam lg income lagi dlm biz ni..boleh sms/whatsupp kami di : 0133807396/3695 utk keterangan secara detail lagi..kami akan uruskan semua urusan biz anda terutama nya dari segi ready stock, juga boleh uruskan sndri secara direct online dengan company..kami akan bantu dan bimbing sepenuhnya bersama team kami:-) *semoga niat anda nak ubah gaya hidup sbg permulaan langkah anda mencapai kejayaan..:-)

      boleh sms/whatsupp kami : 0133807396/3695

  54. Ashira says:

    Rm150 x 30 tin = RM4500 untuk new member bg melayakn dpt rebat 25% & 3000pv. Jika sy beli capsule & tablet, ble tk d ketegorikn ‘tin’. Sy dh tingo products ni kt Google, ia a powder(susu), capsule, tablet & cream &

    1. Azizi says:

      Kite ada perkiraan point value iaitu PV yg mana ada juga kombinasi GV group volume.. minima serendah 1500pv dan selengkap 1500 point tu boleh jika dari GV.. ni no fon sy 0133803695 sy akan ceritakan selanjutnya utk permulaan bizness alpha lipid ni..tak kesah sama ada beli #ShapeUp #alphalipidlifeline #alphalipidsd2 #capsule #beevenom #sd2 #sachet dan lain-lain

Leave a Reply

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.