KEKAL SIHAT 2017

1417781_557565997658276_756851997_o

HARI PERTAMA TAHUN BARU, PASTI RAMAI YANG MASIH MEMBARA DALAM MEMULAKAN AZAM TAHUN BARU, BERDASARKAN KAJIAN DI LUAR NEGARA, MENGURANGKAN BERAT BADAN MERUPAKAN AZAM TAHUN BARU YANG PALING POPULAR SETIAP TAHUN. KIRA KALORI Pelbagai Diet muncul dalam keinginan orang ramai untuk menurunkan berat badan. Namun, tidak semua sesuai dan baik dilakukan yang mana kebanyakannya memberi […]

Read More »

6 Mental Health Benefits of Exercise

suami isteri

6 Mental Health Benefits of Exercise Ever notice that after your morning workout you feel less stress and energized? Exercise has numerous benefits on your mental wellbeing. It improves your mood, fights fatigue, promotes endorphins and self-confidence. *Related: Avoid These Bad Habits for Your Mental Health If you want to feel better and live longer, […]

Read More »

10 sikap aneh perempuan bila jatuh cinta..!!

1795653_1421031354804413_421634624_n

Percaya atau tidak perempuan, apabila mereka jatuh cinta sifat2 yang ada pada diri mereka semuanya sama.Ia bukan berlaku pada seorang tetapi pada semua perempuan.Nak tau apa dia?..ikuti 10 perkara berikut..Mungkin boleh di jadikan panduan oleh para lelaki di luar sana dalam mengendalikan cinta seorang gadis. Apabila seorang gadis mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak […]

Read More »

JOM SENAMAN SAMBIL AMALKAN ALPHA LIPID SD2

Nice body

Setiap senaman buat 15 kali. Ulang 3 kali setiap set. Apa yang anda perlukan ? Dumbell seberat 1-3kg. Ikutlah kemampuan anda. Rasanya 2kg pun dah cukup untuk satu dumbell. Kalau beli di tesco atau giant, lagi murah! Kalau mahukan design yang cantik-cantik, di fitness concept storememang banyak pilihan! Dan harga pun mampu milik. Perlukah warm up sebelum memulakan […]

Read More »

SENAMAN HILANGKAN LEMAK

FB_IMG_1438900782662

Dengan mengamalkan alpha lipid sd2.secara tidak langsung proses pembakaran lemak dlm tubuh pd perut semakin cepat dan mudah.. berusaha pasti berjaya, semudah 1,2 dan 3..

Read More »

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT

senaman

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT YANG TERBAIK WHY LOW-CARB? Sejak 40 tahun yang lalu kita telah diberitahu untuk mengurangkan pengambilan lemak, lemak tepu dan terutamanya untuk makanan yang majoriti kalori kita terhasil dari karbohidrat, dan ini telah membentuk diet moden di kebanyakan negara di seluruh dunia. Tetapi kajian mengenai trend obesiti telah menunjukkan bahawa garis pinggang […]

Read More »

SUKAN SEA SINGAPURA

K29 FIEZA

Dah la Nazmi Faiz di gantung..dan di hantar pulang ke malaysia… Td Kene 5-1 dgn vietnam.. kesian team bola sepak malaysia.. tgk macam dh power…tp vietnam lg aggresif..makan apa la dorang ni..ke amik Alpha Lipid Lifeline ni..hahaa MUJUR budak ni dah lepas Umur..Klau tak power team malaysia ni..ahaks chaiyok2 gak tuk awek sebelah tu.. Maybe […]

Read More »

NAK KURUS KENE ADA SEMANGAT

.facebook_-639899549

Our great Leader said:  Nak kurus mesti ada semangat, klu tak kita tetap rasa nak mkn carbo & mknan yg manis, bukan saja gemuk, penyakit pun dapat & cepat rasa putus ..Alhamdullilah dgn SD2, perut dah kecik, nak mkn bnyk pun tak boleh, tadi timbang turun lg 2.5kg…lg semangat nak slim melim..jom join Weight Management […]

Read More »
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.