AMBIL ALPHA LIPID SD2 DENGAN SENAMAN MUDAH

10922611_1615338378689279_4398531920303393366_n

Makin gemuk? Memang lah. Rata-rata yang berbadan supermodel dan juga kurus hensem selalunya akan naik badan sekelip mata selalunya selepas tamat belajar/ mula ke alam kerja. Sini ada 10 cara mudah untuk bersenam di rumah, untuk kekal cergas, fit dan cantik. 1. Berjalan Jika cuaca elok, berjalan di sekitar rumah sambil lihat pemandangan sekeliling memang […]

Read More »

SENAMAN HILANGKAN LEMAK

FB_IMG_1438900782662

Dengan mengamalkan alpha lipid sd2.secara tidak langsung proses pembakaran lemak dlm tubuh pd perut semakin cepat dan mudah.. berusaha pasti berjaya, semudah 1,2 dan 3..

Read More »

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT

senaman

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT YANG TERBAIK WHY LOW-CARB? Sejak 40 tahun yang lalu kita telah diberitahu untuk mengurangkan pengambilan lemak, lemak tepu dan terutamanya untuk makanan yang majoriti kalori kita terhasil dari karbohidrat, dan ini telah membentuk diet moden di kebanyakan negara di seluruh dunia. Tetapi kajian mengenai trend obesiti telah menunjukkan bahawa garis pinggang […]

Read More »

PROMOSI SEHINGGA AKHIR MARCH 2015

Nice body

Promosi!!! Promosi!! Siapa nak turun kan berat 3kg -8kg dlm masa 2 minggu, di sarankan ambik package 2 minggu ni, mmg murah sgt2!!! Jimat RM23.. Cepat, promosi bermula hari ini sehingga 30hb March sahaja…Hurry!!! Pm or whatsapp,  kami guide anda!!!

Read More »

BEE VENOM

IMG-20140906-WA0004

Assalamualaikum semua penggemar kecantikan wajah.. kami di www.sd2.azhira.com ingin memperkenalkan produk ala2x botox keluaran new zealand..sebagaimana anda mempercayai kehebatan dan kecemerlangan alsd2 anda kena percaya pada venom bee…kesan seawal 3 hari apabila anda xperlu lagi memikirkan jarum botox yg menyakitkan, berbaloi dgn sapuan venom bee… #anti #mulus #gebu #botox #beevenom #aging #penuaan #pejal #TEGANG #TUA […]

Read More »

“REAL TESTIMONI” ALPHA LIPID SD2

alpha lipid sd2

“Keyakinan Seseorang ke atas www.sd2.azhira.com sukar di sangkal lg.alhamdulillah kami merupakan dealer yg sah dan berdaftar sudah hampir 4 tahun dlm industri Alpha Lipid ni” BERIKUT MERUPAKAN TESTIMONI KLIEN KAMI “”””” assalamualaikum .. akak ,, sye teringin nk cube slim diet ni sbb sye mmg nk kuruskan bdan .. berat sye pon da hmpir cecah […]

Read More »

DIET ALSD2 PILIHAN RAMAI….

sd222

DIET MUDAH TANPA BERLAPAR # “Berat saya turun 24kg. Dari 99kg ke 75kg.”- En Azman (Bangi) # “Saya turun 6kg dalam seminggu”. – Pn Syazwani (Puchong) # “Berat saya turun 10kg dalam 2 minggu.” – Bahliana (Tawau)… Diet yang sangat mudah. Tak perlu berlapar untuk kurus, malah WAJIB makan 3 kali sehari. Yang bestnya tak […]

Read More »

DI UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA

Jom Raya

اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، لاَ اِلَهَ اِلاَّ اللّهُ اَللّهُ اَكْبَرُ، اَللّهُ اَكْبَرُ، وَلِلّهِ الْحَمْدِ, تَقَبَّلَ اللّهُ مِنَّا وَمنٌِكُمٌ صِيَامَنَا وَصِيَامَكُمٌ كُلُّ عَامٍ وَ أَنْتُمْ بِخَيْرٍ اَللّهُمَّ اجٌعَلٌنَا مِنَ الٌعَاءِدِيٌنَ وَالٌفَاءِزِيٌنَ˚ “Biar hati sejernih air, jangan pula dipenuhi lumpur, kalau salah admin belum berakhir, diharap diampun dgn rasa bersyukur”.”Jika budi dipenuhi ikhlas, jgn ia […]

Read More »

MARI BERDIET DGN PROGRAM DIET KAMI!!

K.YATI

PERKONGSIAN DARI KAK ROHAYATI HASHIM DI MAJLIS BIZ PRESENTATION : “Seorang doctor medical ni..turun 6kg dgn alsd2..x pernah percaya dgn produk MLM lgsg tp akhirnya trpaksa akur dgn alsd2..dan konon dulu malu nak share dgn kekwn dan patient tp akhirnya berasa rugi dgn diri sndri kerana tak gunakn knowledge yg ada utk share dgn manusia […]

Read More »

SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA TAHUN 2013

facebook_-1561574521

  Jika semua HARTA adalah RACUN maka ZAKAT-lah penawarnya Jika seluruh UMUR adalah DOSA maka TAQWA & TAUBAT lah Ubatnya Jika seluruh BULAN adalah NODA maka RAMADHAN lah pemutihnya MOHON MAAF ZAHIR & BATIN, SELAMAT MENUNAIKAN IBADAH PUASA ^Ramadhan 1434H^ AYUHKAN AMALKAN KURMA SEMASA BERPUASA    

Read More »

TURUN 23KG DGN PROGRAM DIET KAMI !!

adik

  selamat pagi semua..terbaru adik ni brani dah tampil kat khalayak ramai ..tahniah ya..sebabnya sudah berjaya turunkn berat dlm masa 4 bulan 23kg ..ukur lilit pinggang skrg da 42 cm dr 52 cm..semuanya dgn alsd2..satu pencapaian yg besar..semoga beliau dpt berat idaman sebelum hari raya..dptkn panduan yg tepat dan betul dr saya jgn makan ikut […]

Read More »

SHARING IS CARING!! TULANG OH TULANG

rol

Perkongsian petang dari seorang sahabat yang bersyukur dgn penggunaan konsisten Alpha Lipid Lifeline membantu beliau utk bergerak normal tanpa batasan.. Kata2 beliau ” Mcm sy dulu crack kat kaki sepatutnye masuk besi…tp sy lari hospital j…ust minum lifeline dgn PANDUAN serta Cadangan yg Betul, Alhamdulillah 2bulan dh nmpak die nk cantum…so skrg complete cntum n […]

Read More »
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.