KEKAL SIHAT 2017

1417781_557565997658276_756851997_o

HARI PERTAMA TAHUN BARU, PASTI RAMAI YANG MASIH MEMBARA DALAM MEMULAKAN AZAM TAHUN BARU, BERDASARKAN KAJIAN DI LUAR NEGARA, MENGURANGKAN BERAT BADAN MERUPAKAN AZAM TAHUN BARU YANG PALING POPULAR SETIAP TAHUN. KIRA KALORI Pelbagai Diet muncul dalam keinginan orang ramai untuk menurunkan berat badan. Namun, tidak semua sesuai dan baik dilakukan yang mana kebanyakannya memberi […]

Read More »

6 Mental Health Benefits of Exercise

suami isteri

6 Mental Health Benefits of Exercise Ever notice that after your morning workout you feel less stress and energized? Exercise has numerous benefits on your mental wellbeing. It improves your mood, fights fatigue, promotes endorphins and self-confidence. *Related: Avoid These Bad Habits for Your Mental Health If you want to feel better and live longer, […]

Read More »

AMALAN PEMAKANAN SIHAT

Sex

10 AMALAN PEMAKANAN SIHAT YANG AKAN MENGUBAH HIDUP ANDA   Jangan tidak makan kabohidrat (dalam Alpha Lipid SD2 ada) Rancang apa yang hendak dimakan. Sekiranya berhasrat untuk mengambil makan malam yang lebih berat seperti stik dan kentang. Kurangkan atau elakkan pengambilan makanan berdaging dan berkanji untuk waktu makan yang lain dan begitulah seterusnya. Imbang dan […]

Read More »

SENAMAN HILANGKAN LEMAK

FB_IMG_1438900782662

Dengan mengamalkan alpha lipid sd2.secara tidak langsung proses pembakaran lemak dlm tubuh pd perut semakin cepat dan mudah.. berusaha pasti berjaya, semudah 1,2 dan 3..

Read More »

As Salam Maal Hijrah 1937

Call Perunding Unit Amanah Anda

Salam maal hijrah 1937H.. 2015 masihi, semoga di ampun kan dosa lalu. Di harapkan tahun baru islam ini sentiasa merapat kesyukuran akan nikmat yang diberikan. Moga dengan dipermudah kan rezeki serta urusan sehari harian kita. Moga anak2 menjadi anak yang soleh solehah mentaati ibuayah dan anal yang mendirikan solat dan mengamalkan sunnah rasul.   Azizi […]

Read More »

NAK KURUS KENE ADA SEMANGAT

.facebook_-639899549

Our great Leader said:  Nak kurus mesti ada semangat, klu tak kita tetap rasa nak mkn carbo & mknan yg manis, bukan saja gemuk, penyakit pun dapat & cepat rasa putus ..Alhamdullilah dgn SD2, perut dah kecik, nak mkn bnyk pun tak boleh, tadi timbang turun lg 2.5kg…lg semangat nak slim melim..jom join Weight Management […]

Read More »

TUBUH YANG CANTIK MENARIK

Nice body

Dalam kita mengamalkan diet seimb di sarankan untuk konsisten kita membuat aktiviti riadah #workout. disamping mengimpikan tubuh #badan #cantik, #kurus #langsing . ianya juga menjadikan kita sihat..sistem #kardiovaskular yang lancar. Ketetapan kita menjalankan aktiviti #senaman sebenarnya menyeronokkan, malahan membuangkan sifat malas dalam tubuh. Lepas keje, soal penat rasa nak rehat tu hindarkan.. Malamkan boleh rehat, […]

Read More »

DOAKAN KESEJAHTERAAN PALESTIN

IMG-20140802-WA0006

Kekejaman rejim israel zionis sangat memuncak, tanpa perikemanusiaan mereka membunuh orang awam, kanak-kanak, wanita dan mereka-mereka yang tidak berdosa. Mereka ini ibarat dahagakan darah manusia, dengan rakus tanpa belas membunuh. Di dada-dada akhbar memang kita mengutuk kekejaman mereka ini, berlangsungnya di dataran merdeka, Kuala Lumpur demonstrasi mengutik kekejaman rejim zionis ini.

Read More »

“REAL TESTIMONI” ALPHA LIPID SD2

alpha lipid sd2

“Keyakinan Seseorang ke atas www.sd2.azhira.com sukar di sangkal lg.alhamdulillah kami merupakan dealer yg sah dan berdaftar sudah hampir 4 tahun dlm industri Alpha Lipid ni” BERIKUT MERUPAKAN TESTIMONI KLIEN KAMI “”””” assalamualaikum .. akak ,, sye teringin nk cube slim diet ni sbb sye mmg nk kuruskan bdan .. berat sye pon da hmpir cecah […]

Read More »
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.