10 sikap aneh perempuan bila jatuh cinta..!!

1795653_1421031354804413_421634624_n

Percaya atau tidak perempuan, apabila mereka jatuh cinta sifat2 yang ada pada diri mereka semuanya sama.Ia bukan berlaku pada seorang tetapi pada semua perempuan.Nak tau apa dia?..ikuti 10 perkara berikut..Mungkin boleh di jadikan panduan oleh para lelaki di luar sana dalam mengendalikan cinta seorang gadis. Apabila seorang gadis mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak […]

Read More »

AMALAN PEMAKANAN SIHAT

Sex

10 AMALAN PEMAKANAN SIHAT YANG AKAN MENGUBAH HIDUP ANDA   Jangan tidak makan kabohidrat (dalam Alpha Lipid SD2 ada) Rancang apa yang hendak dimakan. Sekiranya berhasrat untuk mengambil makan malam yang lebih berat seperti stik dan kentang. Kurangkan atau elakkan pengambilan makanan berdaging dan berkanji untuk waktu makan yang lain dan begitulah seterusnya. Imbang dan […]

Read More »

arabicgum “SERBUK AL MANNA”

ag3

kalau yang amik gum arabic ni utk sembelit+buasir memang sy bg JAMINAN 2000% akan pulih dengan izin-Nya insyaAllah sb ni cek feel sendiri walau jarang makan sayur+serat+buah😣😣… ank sedara lak , baru 2thn kalau dulu sembelit nak membuang je fobia sbb akan berdarah-darah disebabkan sembelit berhari-hari..sekarang ni alhamdulillah dah tak sembelit dan fobia dah kalau […]

Read More »

Gum Arabic Al Manna

ag1

https://gumarabicgombak.blogspot.my/ Mohon viralkan dan share untuk kebaikan semua 💖💗Kesihatan itu “LEBIH MAHAL”dari wang ringgit💲💲💲💲 👪Berikan untuk insan yang kita sayang..insyaAllah kita akan rasa “LEBIH BAHAGIA” bila lihat mereka semakin sihat. Kalau dulu kita lihat ibu sakit pinggang nak ruku’ dan sujud masa solat,Kini tidak lagi..🌞🌝 Kalau dulu kita lihat anak kecil menangis,merah muka menahan sembelit […]

Read More »

AMBIL ALPHA LIPID SD2 DENGAN SENAMAN MUDAH

10922611_1615338378689279_4398531920303393366_n

Makin gemuk? Memang lah. Rata-rata yang berbadan supermodel dan juga kurus hensem selalunya akan naik badan sekelip mata selalunya selepas tamat belajar/ mula ke alam kerja. Sini ada 10 cara mudah untuk bersenam di rumah, untuk kekal cergas, fit dan cantik. 1. Berjalan Jika cuaca elok, berjalan di sekitar rumah sambil lihat pemandangan sekeliling memang […]

Read More »

JOM SENAMAN SAMBIL AMALKAN ALPHA LIPID SD2

Nice body

Setiap senaman buat 15 kali. Ulang 3 kali setiap set. Apa yang anda perlukan ? Dumbell seberat 1-3kg. Ikutlah kemampuan anda. Rasanya 2kg pun dah cukup untuk satu dumbell. Kalau beli di tesco atau giant, lagi murah! Kalau mahukan design yang cantik-cantik, di fitness concept storememang banyak pilihan! Dan harga pun mampu milik. Perlukah warm up sebelum memulakan […]

Read More »

SENAMAN HILANGKAN LEMAK

FB_IMG_1438900782662

Dengan mengamalkan alpha lipid sd2.secara tidak langsung proses pembakaran lemak dlm tubuh pd perut semakin cepat dan mudah.. berusaha pasti berjaya, semudah 1,2 dan 3..

Read More »

AYUH AMALKAN SENAMAN HILANGKAN PERUT BUNCIT

FB_IMG_1446907498796

Step boleh amalkan sebulan..rasa kan perubahannya. Sambil berSD2 Boleh workouts #sd2 #AlphaLipidSd2 #Alsd2 #AlphaLipidLifeline #Lifeline #AL #alphalipid #synkkurus #kurus #senaman                                                                       […]

Read More »

As Salam Maal Hijrah 1937

Call Perunding Unit Amanah Anda

Salam maal hijrah 1937H.. 2015 masihi, semoga di ampun kan dosa lalu. Di harapkan tahun baru islam ini sentiasa merapat kesyukuran akan nikmat yang diberikan. Moga dengan dipermudah kan rezeki serta urusan sehari harian kita. Moga anak2 menjadi anak yang soleh solehah mentaati ibuayah dan anal yang mendirikan solat dan mengamalkan sunnah rasul.   Azizi […]

Read More »
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.