PENGALAMAN GUNUNG NUANG

Perancangan pengerakan program pendakian kami dari Melaka ke Hulu Langat bermula sebulan awalnya. Permulaan yang baik menjangkakan 20orang akan bersama xpdc ini. Tanggal 6 dec 2014, 9 org shj yg bersedia menyahut cabaran ini. Pergerakan bermula jam 4.00 pagi terus ke Hulu Langat lokasi Kaki Gunung Nuang’s. Ketibaan awal jam5.30 pagi di masjid batu 18, […]

Read More »

6 Jenis Makanan Kanak-Kanak Yang Sihat. Cukup Sesuai & Berkhasiat. Pasti Di Gemari dan Di Sukai

Berjoging keluarga

1. BUAH BUAHAN Buah buahan membekalkan serat, vitamin dan mineral penting. Buah beri (seperti blueberry, raspberry, blackberry) adalah yang terbaik kerana ia melindungi daripada penyakit jantung, kencing manis, memperbaiki fungsi otak dan mengurangkan lemak yang tidak diingini. Oren adalah sumber yang sangat baik untuk vitamin C. Campurkan buah buahan yang berlainan warna dan membuat smoothie […]

Read More »

TUBUH YANG CANTIK MENARIK

Nice body

Dalam kita mengamalkan diet seimb di sarankan untuk konsisten kita membuat aktiviti riadah #workout. disamping mengimpikan tubuh #badan #cantik, #kurus #langsing . ianya juga menjadikan kita sihat..sistem #kardiovaskular yang lancar. Ketetapan kita menjalankan aktiviti #senaman sebenarnya menyeronokkan, malahan membuangkan sifat malas dalam tubuh. Lepas keje, soal penat rasa nak rehat tu hindarkan.. Malamkan boleh rehat, […]

Read More »

Nak Jadi Gemuk Ke?

Kurus cantik mcm neelofa

Indah kan TUBUH KITA!!  Perkara yg utama utk turunkan berat badan adalah perlu bersemengat kental dan menahan nafsu makan. Dorongan drpd org persekitaran juga memainkan peranan. Perlu ingat KEBURUKAN MAKANAN SEGERA boleh menyebabkan penyakit pd masa akan dtg. KITA PERLU MENANAM NIAT DLM DIRI DAN HATI UTK MENURUNKAN BERAT BADAN.   “Setting Goal”

Read More »

KENAPA PERLU DETOX

KURUSNYA

ssalamualaikum & selamat petang darlings… Program shape up ni..or alsd2 kena makan jgn berlapar ya.. pentingkan slim secara sihat.. jika ketostick x dpt pink… bermakna.. penurunan x sihat.. Kemungkinan utk berat badan naik semula amat besar… Pastikan ketostick sentiasa pink sepanjang penurunan… baru betul makanan diambil.tu ya… Pemantauan berbeza utk individu yg berbeza… bergantung kpd […]

Read More »

BEE VENOM

IMG-20140906-WA0004

Assalamualaikum semua penggemar kecantikan wajah.. kami di www.sd2.azhira.com ingin memperkenalkan produk ala2x botox keluaran new zealand..sebagaimana anda mempercayai kehebatan dan kecemerlangan alsd2 anda kena percaya pada venom bee…kesan seawal 3 hari apabila anda xperlu lagi memikirkan jarum botox yg menyakitkan, berbaloi dgn sapuan venom bee… #anti #mulus #gebu #botox #beevenom #aging #penuaan #pejal #TEGANG #TUA […]

Read More »

DOAKAN KESEJAHTERAAN PALESTIN

IMG-20140802-WA0006

Kekejaman rejim israel zionis sangat memuncak, tanpa perikemanusiaan mereka membunuh orang awam, kanak-kanak, wanita dan mereka-mereka yang tidak berdosa. Mereka ini ibarat dahagakan darah manusia, dengan rakus tanpa belas membunuh. Di dada-dada akhbar memang kita mengutuk kekejaman mereka ini, berlangsungnya di dataran merdeka, Kuala Lumpur demonstrasi mengutik kekejaman rejim zionis ini.

Read More »

>>>BOSAN DENGAN TUBUH GEMUK<<<

adik

>>>BOSAN DENGAN TUBUH GEMUK<<< Sudah mencuba pelbagai produk slimming tapi semua tak menjadi. Jgn terus percaya dgn janji kurus dgn mudah dan singkat. Kita sendiri pon maklum utk mngurangkan berat badan kena dibakar dulu lemak yg menimbun di dlm badan. ==================================================== [ KENAPA ANDA MESTI CUBA SHAPE UP ] >>>SHAPE UP ADA 4 AGEN PEMBAKAR LEMAK […]

Read More »

SHAPE UP COKLAT SEDAP

10255560_10152453411792094_5795264569934605189_n

Suka Coklat Tapi Takut Gemuk? Oh tidak lagi..berita gembira buat penggemar coklat… Minum SHAPE UP sekali sehari anda masih akan langsing dan cantik… Revolusi Baru Bermula… >>Shape Up Super Healthy Diet<< Ini penggantian hidangan dan pengekalan berat badan formulasi saintifik mempunyai segala-galanya yang tubuh anda perlukan untuk melengkapkan pemakanan yang sihat. Ia mudah untuk dibuat, […]

Read More »

LOSE WEIGHT – NOT MONEY :)

SHAPE UP NEW IMAGE

LOSE WEIGHT – NOT MONEY OUR REVOLUTIONARY WEIGHT MANAGEMENT SOLUTION For disillusioned yo-yo dieters who lost money instead of weight A medically researched and proven approach to losing weight Alpha Lipid SDII™ – A ketogenic, metabolic, fat-burning weight management plan. PLUS the NEW Shapeup Super Shake Mix programme to stabilise your metabolism. Achieve a rapid and easy weight loss […]

Read More »
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.