arabicgum “SERBUK AL MANNA”

ag3

kalau yang amik gum arabic ni utk sembelit+buasir memang sy bg JAMINAN 2000% akan pulih dengan izin-Nya insyaAllah sb ni cek feel sendiri walau jarang makan sayur+serat+buah😣😣… ank sedara lak , baru 2thn kalau dulu sembelit nak membuang je fobia sbb akan berdarah-darah disebabkan sembelit berhari-hari..sekarang ni alhamdulillah dah tak sembelit dan fobia dah kalau […]

Read More »

Gum Arabic Al Manna

ag1

https://gumarabicgombak.blogspot.my/ Mohon viralkan dan share untuk kebaikan semua 💖💗Kesihatan itu “LEBIH MAHAL”dari wang ringgit💲💲💲💲 👪Berikan untuk insan yang kita sayang..insyaAllah kita akan rasa “LEBIH BAHAGIA” bila lihat mereka semakin sihat. Kalau dulu kita lihat ibu sakit pinggang nak ruku’ dan sujud masa solat,Kini tidak lagi..🌞🌝 Kalau dulu kita lihat anak kecil menangis,merah muka menahan sembelit […]

Read More »

AMBIL ALPHA LIPID SD2 DENGAN SENAMAN MUDAH

10922611_1615338378689279_4398531920303393366_n

Makin gemuk? Memang lah. Rata-rata yang berbadan supermodel dan juga kurus hensem selalunya akan naik badan sekelip mata selalunya selepas tamat belajar/ mula ke alam kerja. Sini ada 10 cara mudah untuk bersenam di rumah, untuk kekal cergas, fit dan cantik. 1. Berjalan Jika cuaca elok, berjalan di sekitar rumah sambil lihat pemandangan sekeliling memang […]

Read More »

JOM SENAMAN SAMBIL AMALKAN ALPHA LIPID SD2

Nice body

Setiap senaman buat 15 kali. Ulang 3 kali setiap set. Apa yang anda perlukan ? Dumbell seberat 1-3kg. Ikutlah kemampuan anda. Rasanya 2kg pun dah cukup untuk satu dumbell. Kalau beli di tesco atau giant, lagi murah! Kalau mahukan design yang cantik-cantik, di fitness concept storememang banyak pilihan! Dan harga pun mampu milik. Perlukah warm up sebelum memulakan […]

Read More »

SENAMAN HILANGKAN LEMAK

FB_IMG_1438900782662

Dengan mengamalkan alpha lipid sd2.secara tidak langsung proses pembakaran lemak dlm tubuh pd perut semakin cepat dan mudah.. berusaha pasti berjaya, semudah 1,2 dan 3..

Read More »

AYUH AMALKAN SENAMAN HILANGKAN PERUT BUNCIT

FB_IMG_1446907498796

Step boleh amalkan sebulan..rasa kan perubahannya. Sambil berSD2 Boleh workouts #sd2 #AlphaLipidSd2 #Alsd2 #AlphaLipidLifeline #Lifeline #AL #alphalipid #synkkurus #kurus #senaman                                                                       […]

Read More »

As Salam Maal Hijrah 1937

Call Perunding Unit Amanah Anda

Salam maal hijrah 1937H.. 2015 masihi, semoga di ampun kan dosa lalu. Di harapkan tahun baru islam ini sentiasa merapat kesyukuran akan nikmat yang diberikan. Moga dengan dipermudah kan rezeki serta urusan sehari harian kita. Moga anak2 menjadi anak yang soleh solehah mentaati ibuayah dan anal yang mendirikan solat dan mengamalkan sunnah rasul.   Azizi […]

Read More »

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT

senaman

PROGRAM DIET RENDAH KARBOHIDRAT YANG TERBAIK WHY LOW-CARB? Sejak 40 tahun yang lalu kita telah diberitahu untuk mengurangkan pengambilan lemak, lemak tepu dan terutamanya untuk makanan yang majoriti kalori kita terhasil dari karbohidrat, dan ini telah membentuk diet moden di kebanyakan negara di seluruh dunia. Tetapi kajian mengenai trend obesiti telah menunjukkan bahawa garis pinggang […]

Read More »

Cerita Perang Sungai Manik (Selempang Merah)

Call Perunding Unit Amanah Anda

Cerita Perang Sungai Manik (Selempang Merah) Posted: 24 Aug 2015 02:43 AM PDT Bismillahirrahmanirrahim  KISAH BENAR, SEJARAH PERANG BANJAR YANG TIADA MANA-MANA CATATAN DALAM BUKU SEJARAH DI MALAYSIA Kisah Sungai Manik Bamandi Darah (terjemahan ke bahasa Melayu), pergaduhan antara Masyarakat Banjar dengan Cina Komunis Bintang tiga di Sungai Manik, Perak tahun 1945. Teks asal dalam […]

Read More »
Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.