Alpha Lipid, Gum Arabic, kesihatan, Slim Diet 2

10 sikap aneh perempuan bila jatuh cinta..!!

Percaya atau tidak perempuan, apabila mereka jatuh cinta sifat2 yang ada pada diri mereka semuanya sama.Ia bukan berlaku pada seorang tetapi pada semua perempuan.Nak tau apa dia?..ikuti 10 perkara berikut..Mungkin boleh di jadikan panduan oleh para lelaki di luar sana dalam mengendalikan cinta seorang gadis. Apabila seorang gadis mengatakan dia sedang bersedih, tetapi dia tidak… Read More 10 sikap aneh perempuan bila jatuh cinta..!!

Alpha Lipid, Gum Arabic, kesihatan, Slim Diet 2

AMALAN PEMAKANAN SIHAT

10 AMALAN PEMAKANAN SIHAT YANG AKAN MENGUBAH HIDUP ANDA   Jangan tidak makan kabohidrat (dalam Alpha Lipid SD2 ada) Rancang apa yang hendak dimakan. Sekiranya berhasrat untuk mengambil makan malam yang lebih berat seperti stik dan kentang. Kurangkan atau elakkan pengambilan makanan berdaging dan berkanji untuk waktu makan yang lain dan begitulah seterusnya. Imbang dan… Read More AMALAN PEMAKANAN SIHAT

Alpha Lipid, Gum Arabic, kesihatan, Slim Diet 2

arabicgum “SERBUK AL MANNA”

kalau yang amik gum arabic ni utk sembelit+buasir memang sy bg JAMINAN 2000% akan pulih dengan izin-Nya insyaAllah sb ni cek feel sendiri walau jarang makan sayur+serat+buah😣😣… ank sedara lak , baru 2thn kalau dulu sembelit nak membuang je fobia sbb akan berdarah-darah disebabkan sembelit berhari-hari..sekarang ni alhamdulillah dah tak sembelit dan fobia dah kalau… Read More arabicgum “SERBUK AL MANNA”

Gum Arabic

Gum Arabic Al Manna

https://gumarabicgombak.blogspot.my/ Mohon viralkan dan share untuk kebaikan semua 💖💗Kesihatan itu “LEBIH MAHAL”dari wang ringgit💲💲💲💲 👪Berikan untuk insan yang kita sayang..insyaAllah kita akan rasa “LEBIH BAHAGIA” bila lihat mereka semakin sihat. Kalau dulu kita lihat ibu sakit pinggang nak ruku’ dan sujud masa solat,Kini tidak lagi..🌞🌝 Kalau dulu kita lihat anak kecil menangis,merah muka menahan sembelit… Read More Gum Arabic Al Manna

Alpha Lipid, kesihatan, Slim Diet 2

AMBIL ALPHA LIPID SD2 DENGAN SENAMAN MUDAH

Makin gemuk? Memang lah. Rata-rata yang berbadan supermodel dan juga kurus hensem selalunya akan naik badan sekelip mata selalunya selepas tamat belajar/ mula ke alam kerja. Sini ada 10 cara mudah untuk bersenam di rumah, untuk kekal cergas, fit dan cantik. 1. Berjalan Jika cuaca elok, berjalan di sekitar rumah sambil lihat pemandangan sekeliling memang… Read More AMBIL ALPHA LIPID SD2 DENGAN SENAMAN MUDAH

kesihatan

JOM SENAMAN SAMBIL AMALKAN ALPHA LIPID SD2

Setiap senaman buat 15 kali. Ulang 3 kali setiap set. Apa yang anda perlukan ? Dumbell seberat 1-3kg. Ikutlah kemampuan anda. Rasanya 2kg pun dah cukup untuk satu dumbell. Kalau beli di tesco atau giant, lagi murah! Kalau mahukan design yang cantik-cantik, di fitness concept storememang banyak pilihan! Dan harga pun mampu milik. Perlukah warm up sebelum memulakan… Read More JOM SENAMAN SAMBIL AMALKAN ALPHA LIPID SD2